Ingen vår utan Mallorca! - Johan Mölleborn | Bicycling.se

Johan Mölleborn


I den här bloggen skriver jag om mina taffliga försök till långcykling och randonnée. Det blir lite blandat med lopp som jag kör själv, lopp som andra har kört och lopp som verkar mulliga runtom i världen. Nu slinker det även med lite löpning emellanåt. Jag är även en av initiativtagarna till långcyklarklubben Randonneur Stockholm: www.http://stockholm.randonneurs.se/

Ingen vår utan Mallorca!

22 mar 2019
av: Johan Mölleborn

"Du ska inte tro det blir sommar ifall inte nån sätter fart. Skeppa din kropp till Mallorca, det blir så fett underbart." Våren är äntligen här, även om det lär komma några bakslag med snö och regn ett par gånger till. För mig kommer det ultimata vårtecknet i form av en Mallorcaresa. Imorgon åker jag, Calle, Anders och Stefan till Palma för en veckas härlig cykling. Planen är långa dagar med många mil på cykeln, korta kvällar med vin och god mat. 

Det är nåt speciellt med att ha en vårresa att se fram emot. Det blir lättare att motivera sig för att hoppa upp på cykeln de kvällarna man helst vill ligga på soffan och äta ost. Jag har lyckats skrapa ihop 300 mil än så länge, nästan enbart på Zwift. Det har bara blivit Zwift under vintern. Även om jag har tyckt att det har varit kul så börjar jag bli sugen på att komma ut i verkligheten. Det ska bli spännande att se hur de digitala milen gör sig ute på vägarna på Mallorca. Kommer det bara pysa källarluft från benen eller kommer det faktiskt finnas riktigt pulver i dom?

Jag vet inte riktigt hur många gånger jag har varit på Mallorca. Det kan vara den tionde gången nu. Det kan vara mer. Hur som helst så ska det bli så jäkla mulligt att få en vecka med bara cykel. Om allt går som planerat så kommer vi avverka runt 100 mil under veckan. Sen kommer jag vara i toppform för att ta mig an randonnésäsongen. Om ni vill se mer av mitt soliga tryne kan ni klicka in på Instagram och följa mig där. Leta efter Johan Mölleborn eller bigmollo så hittar ni mig. 

Med soliga medelhavs-hälsningar

Johan

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttiofyra med siffror i fältet här


Mest lästa just nuFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!