Jag och Miguel Indurain ba! - Johan Mölleborn | Bicycling.se

Johan Mölleborn


I den här bloggen skriver jag om långcykling och randonnée. Det blir lite blandat med lopp som jag kör själv, lopp som andra har kört och lopp som verkar mulliga runtom i världen. Jag är även en av initiativtagarna till långcyklarklubben Randonneur Stockholm: www.http://stockholm.randonneurs.se/

Följ mitt trams på twitter: @bigmollo

Jag och Miguel Indurain ba!

12 dec 2013
av: Johan Mölleborn

Mallorca 312 Twittrade just att den mäktige Miguel Indurain också ska köra loppet i vår. Förra året kunde man frottera sig med både Sean Kelly, Oscar Freire och Joseba Beloki. Nu gäller det att komma på nåt riktigt smart att säga på coctailpartyt efteråt, på spanska förstås. -Mi pene sabe a cabra!

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugoåtta med siffror i fältet här


Kommentarer


2013-12-18 19:49   Nypan

Hoppas han kommer på cocktailpartyt på kvällen. Då ska jag visa honom hur Big Nypan" drar ett par snabba cervezas.

 

2013-12-13 11:38   Johan Mölleborn

Ha ha den är given. Jag får ta med en glosbok.

 

2013-12-13 07:18   GoranS

Se för guds skull bara till att inte yttra något i stil med "Está limpia tu conciencia?". Big Mig är klart större än Big Mollo, så det kan sluta illa.

 

2013-12-12 21:17   Janne Tuba

La mía también!

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!