Måndagstips: Jotunheimen rundt. - Johan Mölleborn | Bicycling.se

Johan Mölleborn


I den här bloggen skriver jag om långcykling och randonnée. Det blir lite blandat med lopp som jag kör själv, lopp som andra har kört och lopp som verkar mulliga runtom i världen. Jag är även en av initiativtagarna till långcyklarklubben Randonneur Stockholm: www.http://stockholm.randonneurs.se/

Följ mitt trams på twitter: @bigmollo

Måndagstips: Jotunheimen rundt.

10 mar 2014
av: Johan Mölleborn

Om ni för en sekund hade tappat cykelsuget så här på måndagsmorgon så kan ni ju kika på den här filmen från Jotunheimen Rundt.

Jotunheimen Rundt // Sognefjellrittet from HoydeMedia on Vimeo.

Efter det tycker jag att ni ska gå in och anmäla er till årets upplaga. Loppet startar den 4:e juli från Laerdal och är 43 mil långt och bjuder på 4300 höjdmeter. Det är ett riktigt mulligt lopp som är klart värt att köra. En sak som är lite skoj är att många missar den lilla knölen i slutet av höjdkurvan. Det är en backe med 400 höjdmeter som verkligen kan sänka en om man tror att man kan slappna av och rulla in i mål. 

Tack för tipset Jonas!

/Johan

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettionio med siffror i fältet här


Kommentarer


2014-03-13 07:24   Johan Mölleborn

Det är taget Peter! Vi ska nog kunna samla ihop ett gäng.
/Johan

 

2014-03-12 00:40   Peter Tonér

Topp, då ses vi i Lerdal 2015!

 

2014-03-11 15:17   Johan Mölleborn

Jag hade gärna kört det i år men jag åker till Italien samma dag. Men jag borde nog åka dit nästa år. Jag körde det 07 sist och gick omkull efter 7 km. Körde resten med lårkaka.

 

2014-03-11 12:37   Lena Sannerholt

Håller med, det där är ett riktigt mulligt lopp. Det är tio år sedan jag cyklade loppet så jag är lite sugen på en ny start. Vafflerne på Sognefjell är nog de godaste jag nånsin ätit.

 

2014-03-11 11:01   Bitte

Det där har jag sneglat på också. Är enligt många jag pratat med och som kört det mycket jobbigare än Styrkepröven. Och jobbigt är ju roligt ;-)

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!