Medlemsmöte med Randonneur Stockholm - Johan Mölleborn | Bicycling.se

Johan Mölleborn


I den här bloggen skriver jag om mina taffliga försök till långcykling och randonnée. Det blir lite blandat med lopp som jag kör själv, lopp som andra har kört och lopp som verkar mulliga runtom i världen. Nu slinker det även med lite löpning emellanåt. Jag är även en av initiativtagarna till långcyklarklubben Randonneur Stockholm: www.http://stockholm.randonneurs.se/

Medlemsmöte med Randonneur Stockholm

14 feb 2014
av: Johan Mölleborn

För er som har missat det så har det bildats en ny randonneur- och långcykliarklubb i Stockholm. Den nya klubben kommer arrangera alla brevetlopp i Stockholmstrakten. En av grundtankarna är att göra randonnée mer tillgängligt och roligt. Det ska vara enkelt att hitta information om loppen och det ska vara enkelt att anmäla sig. Vi kommer skapa ytor för medlemmarna att socialisera sig på och vi kommer anordna informationsträffar och försöka samordna resor till lopp och liknande. 

En viktig detalj är att vi har bra samarbete med den tidigare brevetarrangören Fredrikshof. Det råder ingen rivalitet mellan klubbarna snarare tvärtom. Många kommer säkert välja att vara medlemmar i båda eftersom vi erbjuder olika saker. Randonneur Stockholm kommer bara rikta in sig på randonnée, audax och långcykling. 

I onsdags hade vi vårt första medlemsmöte. Vi hade inte så mycket tid på oss så det blev ganska snabba puckar med inbjudningarna, det kom ändå ca 35 personer. Det är nästan hälften av de 76 medlemmarna vi har än så länge. Verkligen kul. 

I styrelsen ingår Henrik Eriksson, Åsa Pettersson, Bengt Sandborgh, Anders Nyström och jag själv. Vi öppnade mötet med att hälsa alla välkomna och berätta om tankarna kring den nya klubben och presentera oss själva. Sedan visade vi de olika sociala plattformarna vi finns på tex hemsidan, facebooksidan och facebookgruppen (endast för medlemmar.) Efter det gick vi igenom de aktiviteter vi har planerat och sedan delade vi upp oss i diskussionsgrupper där vi pratade om vilka förväntningar och önskemål vi hade med klubben. Under tiden det diskuterades så dukade vi fram mumiebullar och kaffe. 

Efter fikat och diskussionerna samlade vi ihop alla idéerna och skrev ner på ett papper som vi slängde. Nä, vi sparade det faktiskt. Det kom många bra idéer. Det märktes tydligt att det finns mycket liv och engagemang i klubben. Det här kommer nog bli riktigt bra. Sedan berättade Bengt det senaste om PBP och Fleche Nordique. 

En av de största nyheterna var att Anders tillsammans med Jonas på Happymtb har tagit fram en egen färgkod för brevetlopp/randonnée på happymtbs kalender. Där har vi lagt upp alla våra lopp. Två veckor innan start kommer vi skapa en tråd på forumet så det blir lättare att planera. Vi hoppas att fler brevetarrangörer kommer använda sig av den här funktionen. 

Om ni vill veta mer om klubben eller till och med bli medlemmar så går ni in på hemsidan. Och här hittar ni oss på Facebook

Spännande diskussioner med mumiebullar och kaffe. 

Bengt drar det senaste från Paris. 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tretton med siffror i fältet här


Kommentarer


2014-02-27 16:25   Johan Mölleborn

Vad konstigt Torbjörn. Vem har du mailat då? Vi har våra mailadresser på kontaktsidan och så kan man bli medlem på en annan sida. Vi finns på facebook också.
/Johan

 

2014-02-19 10:30   (anonym)

Hej
Jag har förgäves försökt få kontakt med den nya klubben. Och visste därför inget om medlemskap och medlemsmöte.
Torbjörn Wikland

 

2014-02-16 13:25   Johan Mölleborn

Tack Sven-Erik! Det känns riktigt kul.
/Johan

 

2014-02-15 00:49   Sven-Erik

Heja Happy & tack för tipset Johan! Milslukaren har nu också sina brevet och andra lopp inlagda i kalendern. Bara ett aber och det var att det finns en begränsning på hur länge ett lopp får pågå. Gränsen är tydligen 28 dagar vilket inte passar Three Cities Race. Det varar tills alla gått i mål och/eller slutat rapportera med angivna intervall. Bra att det går att mata in själv, andra lösningar finns men är väldigt omständliga.

Lycka till med den nya klubben. Nu är Milslukaren inte landets yngsta randonneurklubb, men det kan vi nog leva med.!

 

2014-02-14 12:05   Johan Mölleborn

Tack Anders!

 

2014-02-14 11:15   Anders johansson

Lycka till!
Anders
Ledaransvarig
Hofvet

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!