Snart dags för Paris-Brest-Paris. - Johan Mölleborn | Bicycling.se

Johan Mölleborn


I den här bloggen skriver jag om mina taffliga försök till långcykling och randonnée. Det blir lite blandat med lopp som jag kör själv, lopp som andra har kört och lopp som verkar mulliga runtom i världen. Nu slinker det även med lite löpning emellanåt. Jag är även en av initiativtagarna till långcyklarklubben Randonneur Stockholm: www.http://stockholm.randonneurs.se/

Snart dags för Paris-Brest-Paris.

11 aug 2015
av: Johan Mölleborn

CMJN de base

När jag satt förra året och planerade årets säsong så såg jag Paris-Brest-Paris i periferin, i slutet av året. Nu är tydligen säsongen på väg mot sitt slut och nästa vecka är det äntligen dags. På söndag klockan fyra startar vi. Om allt går som planerat så sitter vi i målet och dricker vin två dygn senare.  

Sommaren har varit riktigt bra men inte precis så PBP-fokuserad som jag hade tänkt. Efter 60-milaren i början av sommaren så har jag mest sysslat med rekreationscykling. Jag har inte haft lust att lägga den tiden som långcyklingen kräver. Utan jag har hellre spenderat den tiden med familjen. Skumt va!

I helgen så körde vi Mälaren runt där jag var en av ledarna i Bärsärkargruppen. Det blev som vanligt en av de bästa rundorna på året och i år lyckades jag hänga med ända in i mål. Förra året sprängde jag mig innan Kungsängen. Jag har tyvärr inte haft tid att blogga nåt om det och jag lär nog inte göra det heller. Men Jensa Rencrantz skrev om det så ni kan ju kika där. 

Benen hade gärna känts lite bättre men det mesta sitter i huvudet på ett sånt här lopp. PBP har ju snurrat runt i min lilla skalle sen jag körde det 2007 första gången. Det ska bli fantastiskt kul att komma ner och känna stämningen igen. 

Om ni vill följa mig så ska det gå att göra det på den här sidan. Jag har startnummer A058. 

Oui baguette!!

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nitton med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!