Tips om en randonnéepralin i september. - Johan Mölleborn | Bicycling.se

Johan Mölleborn


I den här bloggen skriver jag om mina taffliga försök till långcykling och randonnée. Det blir lite blandat med lopp som jag kör själv, lopp som andra har kört och lopp som verkar mulliga runtom i världen. Nu slinker det även med lite löpning emellanåt. Jag är även en av initiativtagarna till långcyklarklubben Randonneur Stockholm: www.http://stockholm.randonneurs.se/

Tips om en randonnéepralin i september.

27 feb 2014
av: Johan Mölleborn

Jag hittade ett randonnéelopp som jag blev alldeles pirrig av. Det startar i Merselo i Holland och slutar i Verona i Italien. Loppet är 1200 km (alldeles lagom alltså) och bjuder på strax under 10.000 höjdmeter. Rundan är uppdelad på fyra dagar med tre övernattningar. Det läckra är att man cyklar genom centraleuropa och korsar alperna. Det har jag fantiserat om länge. Mer info finns här och på deras Facebooksida. Snälla snälla Linda, får jag köra? 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tolv med siffror i fältet här


Kommentarer


2014-03-02 17:30   Johan Mölleborn

Aha, den listan ska jag kika på. Låter farligt... Japanen körde MGM i somras. Jag blev helt matt på mig själv eftersom jag hade missat helt att den gick. Det var också ett sånt där lopp som jag skulle vilja ha kört.
/J

 

2014-03-02 13:26   Sven-Erik

Japaner, japaner, överallt japaner och du har en vän på FB som är snabb på långdistans då. Vi trodde vi var snabba eftersom vi läste om det på holländska.

Milslukaren försöker lista alla möjligheter till att cykla 1000K+ vi kan hitta samt några av de tuffare utmaningarna som SuperRandos och 24 timmars lopp. Listan är inte komplett och blir det väl aldrig, men jag hoppas att den en dag skall vara på samma nivå som UMCAs Ride List som somnade in för några år sedan.

 

2014-02-28 16:30   Erol Orhun

Cykla eller köra bil - det där ser ut som en ypperlig rutt

 

2014-02-27 21:52   Linda

Nej, det får du ej, vi har tvättid då!

 

2014-02-27 20:22   Johan Mölleborn

Aha finns den där? Jag hittade den på facebook. En japansk randokompis hade "lajkat" den.
/J

 

2014-02-27 18:38   Sven-Erik

Har du nu varit inne på Milslukarens hemsida igen? ;)

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!