Trött på styvt spett i baken? - Johan Mölleborn | Bicycling.se

Johan Mölleborn


I den här bloggen skriver jag om långcykling och randonnée. Det blir lite blandat med lopp som jag kör själv, lopp som andra har kört och lopp som verkar mulliga runtom i världen. Jag är även en av initiativtagarna till långcyklarklubben Randonneur Stockholm: www.http://stockholm.randonneurs.se/

Följ mitt trams på twitter: @bigmollo

Trött på styvt spett i baken?

6 dec 2012
av: Johan Mölleborn

Jag får väl börja med att be om ursäkt över den totala bristen på uppdateringar här på bloggen. Uppslagen för att skriva om långcykling duggar inte direkt tätt på vintern. Men som vi säger i branschen, det flyger sällan stekta sparvar i munnen.

Jag blev tipsad om ett sadelstolpstest idag, tack Patrik, som kan vara intressant för er som vill ha en bekvämare påle i baken. Sadelstolpen själv lär ju inte trolla bort vibrationer och förvandla en obekväm cykel till en Cadillac, utan är bara en del i hela arrangemanget som påverkar komforten. Sadel, ram, däck, hjul och styre är minst lika viktiga. Alla delar tillsammans kan göra stor skillnad. Det var lite synd att de inte testade Syntace P6 HiFlex och Canyons VCLS 2.0. De två har jag nämligen klurat på själv till nästa år.

 /Johan

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittiosju med siffror i fältet här


Kommentarer


2012-12-07 10:04   Johan Mölleborn

Hasse, har du du HiFlex eller en vanlig P6 i kolfiber? Den vanliga sitter som original på Cube.
/J

 

2012-12-06 22:08   Hasse

Jag har Syntac'en på min MTB. Den trivs iaf bra under min rumpa.

 

2012-12-06 19:07   Patrik Skolling Möller

Vassego' ;)

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!