Bikes & Coffee - MTB-bloggen - Kalle | Bicycling.se

Kalle Lööw


Mest lästa


Bikes & Coffee

23 mar 2018
av: Kalle Lööw

2018-03-23 Alla är väl antagligen lika förvånade över den långa vintern. Vintern tillsammans med min evighetsförkylning/sjuka har fört in mig i en mindre personlig kris där jag genomgår krishanteringens fyra olika faser; chock, reaktion, bearbetning och nyorientering. Jag har inte riktigt nått fram till sista fasen än, befinner mig snarare i den andra när jag tänker på det; -Vad hände med februari och mars? Ingen cykling, ingen träning. Två förlorade månader som aldrig kommer tillbaka! Jag måste acceptera och gå vidare. Känns nog bättre när jag får hänga på mig hjälmen igen.

 

Cykelmässan i Kista förra helgen, vi var där med Picky Bars, bjussade på bryggkaffe och snackade cykel med kända och okända. En rätt trevlig mässa, lite för mycket elcyklar kanske. Vi hade god uppsikt över Stora Scenen och vad jag såg så var det Johan Hasselmark från Aktivitus/Vätternrundan som drog mest folk. Betydligt fler tomma stolar när det pratades om el-cyklar. Träningsoptimering – elassisterad cykling 1-0.

Kaffe

Chemex brygg med finrostade bönor från Etiopien.

Jag har aldrig varit på cykelmässa utomlands men skulle gärna vilja, oturligt krockar Bespoked (www.bespoked.cc) med Lidingöloppets träningshelg i april men någon gång vill jag ta mig dit.

Bara fyra veckor till träningshelgen och sex veckor till Lidingöloppet. Ska köra på en Camber i år, förra året på en Epic. Epic ska vara race-maskinen men jag upplever min Camber som snabbare. Någon annan med liknande erfarenhet? Jag har dock inte haft möjlighet att jämföra Stravasegment än så kanske är det bara en upplevd känsla.

 

Dagdrömmer lite om ett ”custom” stålbygge att köra Lidingöloppet på, men tiden har dragit iväg så det blir inget med det i år. Jag har i alla fall tagit kontakt med några byggare, bl.a. Crema Cycles, så vi får se om de kanske blir ett projekt färdigt till nästa sommar.

Såhär kan en cykel också se ut.

Resan till Island är snart färdigplanerad, vi har fortfarande 3-4 platser kvar om det är någon som är intresserad? Eventet LMCXX-->Iceland finns på Facebook med info. På onsdag 28 mars klockan 20:00 har vi infomöte på Le Mond om någon är intresserad. Vi tror att kostnaden kommer att hamna på runt 4000kr plus flyg och eventuella hotellnätter i Reykjavik. Självkostnadspris. För fem dagars cykling med guide.

 

Avslutar med förslag till läsning hur det kan vara att cykla mellan Sydney och Melbourne. Inte så mycket MTB men väl skog och grusvägar. Trevlig helg!

https://www.cykloteket.se/cm/cyklopedin/sydney-melbourne/

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttionio med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!