Pollen! - Lidingöloppet 2019 - Carl | Bicycling.se

Carl Haglund


”40+are som återupptäckt MTB efter många års uppehåll. Sist jag cyklade stig var på 90-talet och min första helstela MTB kom i byggsats från tyska Wheeler. Sedan dess har det mest blivit cykelpendling. Delmål mot Vasan 2018 var just LidingöloppetMTB 2018, resultat blev helt ok men gav kanske främst mersmak och revanschlusta, så nu ser fram emot årets upplagor”

Pollen!

10 mar 2019
av: Carl Haglund

Mossa, mossa på er alla männschò barn!

Jahupp, då var pollensäsongen igång även om vi fick en liten paus med snöfall och minusgrader. Kör en luftrenare i sovrummet så sömnen fungerar hyffsat. Snytningarna fungerar inte så vi pratar arkeologisk utgrävning varje morgon och kväll medelst tops, men ja klaga inte!

Träningen fortskrider även om den haltar lite innan jag balanserat pollenchocken. Tidsmässigt så försöker jag lägga in cykelpassen tidiga mornar så de blir av....alltför mycket annat som skall hinnas med på eftermiddag/kväll med barn, handling, städning, tvätt och cykelservicen. 

Var iväg en morgon för att kolla läget i Hellas/Nackareservatet efter väderbakslaget. Rena rama rodelbanan på grusvägar och stigar, så det var tur att jag inte växlat från de dubbade hjulparet. Det blev en blöt historia där mina sealskinhandskar var dyngsura och efter att ha halkat runt i skogen så fick det bli ett asfalts avslut på rundan. Men någonstans i misären av en riktigt kylig och blöt runda så känns det gött i själen efteråt!

Längtar till torra stigar och vårsol! Spännande med det kommande MTB-lägret ute på Lidingö den 12-14 April. Kul att få lite coachning av duktiga cyklister och hänga med likasinnade en helg! Tills dess får jag stå ut med av och på vädret som råder här i sveriges kalaskula!

Ha det gott och se till att cyklingen får plats i livspusslet!

/Calle

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttioett med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!