Ännu ett bra pass - Lidingöloppet 2019 - Kristina | Bicycling.se

Kristina Larsson


Mitt namn är Kristina Larsson, 44 år och boende utanför Kävlinge/Lund i Skåne.Gift med Hans-Petter och tillsammans har vi Felix 19 år och Sandra 16 år. Började med racer när jag gjorde halvklassikern men fann efter det inte riktigt den cyklingen tillräckligt kul och utmanande. Provade MTB och fick känna ÄKTA cykelglädje. Alla sinnena fick verkligen fart. Doften av skog, backarna, hjärtslagen, de snabba svängarna, stengärden, rötter, läskigt, yes klarade det, är ingen elit men kung i min värld ett slag. Är envis, sticker iväg själv, vurpar ibland, skrattar, älskar min hoj. Cyklade Vasan ganska orutinerad för några år sedan så Lidingöloppets 63 km är en bra utmaning. Kristina

Ännu ett bra pass

27 mar 2019
av: Kristina Larsson

Hepp hepp

Fick hänga med dessa snabbisarna i skogen idag, Felicia och Mattias. Klart vi skulle ha en näääärbild när svetten lacka som mest! I Klåveröd...upp, ner, stökigt, stenar och massa rötter. Torrt finfint pass. Tar fram skämskudden för jag svor ilskt när Mattias började fråga efter mitt personnummer när det var sjuuuukt jobbigt. 

Men passade även på och få stalltips av Mattias som kört Lidingö MTB vid två tillfällen. Han nämnde bland annat det var ett snabbt lopp.

Da? Det beror kanske på att han var svinsnabb...

Framåt helgen är det löparläger för hela slanten. Ska bli SÅ kul.

Kör hårt alla kämpar!

Kristina

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttionio med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!