Bra pass - kan jag bli annat än starkare - Lidingöloppet 2019 - Kristina | Bicycling.se

Kristina Larsson


Mitt namn är Kristina Larsson, 44 år och boende utanför Kävlinge/Lund i Skåne.Gift med Hans-Petter och tillsammans har vi Felix 19 år och Sandra 16 år. Började med racer när jag gjorde halvklassikern men fann efter det inte riktigt den cyklingen tillräckligt kul och utmanande. Provade MTB och fick känna ÄKTA cykelglädje. Alla sinnena fick verkligen fart. Doften av skog, backarna, hjärtslagen, de snabba svängarna, stengärden, rötter, läskigt, yes klarade det, är ingen elit men kung i min värld ett slag. Är envis, sticker iväg själv, vurpar ibland, skrattar, älskar min hoj. Cyklade Vasan ganska orutinerad för några år sedan så Lidingöloppets 63 km är en bra utmaning. Kristina

Mest lästa


Bra pass - kan jag bli annat än starkare

10 feb 2019
av: Kristina Larsson

Ännu en härlig vecka har gått. Kroppen jobbar på, snön är nu helt borta och Skåne har plusgrader. Jippi!!!

Under veckan har jag sprungit några mil. Ett snackepass fick jag till med min kompis Caroline. Är stort fan av denna variant att umgås. Jag är inte helt bekväm med att JAG pratar längre stunder samtidigt som jag springer men förmodligen springer jag då liiite för fort. Men det gör inget för min kära vän har så mycket att säga...alltid.

Denna vecka har jag även provat nytt pass som Core board på gymmet som är precis som det låter coreträning. Jodå att stå still på plattan och spänna säte och den där vikten man dras med därbak gick väl helt ok. Men seriöst, utfall, hukställning, stång, vikter och gummiband... Kroppen vobblade för höften kändes inte stark nog. Det var grym träning men framförallt tyckte jag instruktören styrde upp oss bra. Finns inget värre än när jag inte får till övningarna rätt.

Men klart jag har cyklat mtb också. Förutom spinning i veckan så har jag fått till backintervaller ute i blåst och regn på landet. Från att den längsta är knappt 1 km till den kortaste som är desto tuffare. Blev inga tårar, inga brustna blodkärl eller NU SKITER JAG I DETTA OCH CYKLAR HEM. Eftersom jag var ute och cyklade ensam i detta blöta vädret så kunde jag både sagla och svära ostört. Konstaterade även att det var en god idé att i alla fall försöka hålla munnen ganska stängd för utan stänkskydd piskade vätan på rejält i ansiktet från däcket. Glurp, glurp.

 

Kämpa på alla mtb-lovers!

Hörs snart igen ännu starkare!

Kristina

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtioett med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!