Det börjar dra ihop sig - Lidingöloppet 2019 - Kristina | Bicycling.se

Kristina Larsson


Mitt namn är Kristina Larsson, 44 år och boende utanför Kävlinge/Lund i Skåne.Gift med Hans-Petter och tillsammans har vi Felix 19 år och Sandra 16 år. Började med racer när jag gjorde halvklassikern men fann efter det inte riktigt den cyklingen tillräckligt kul och utmanande. Provade MTB och fick känna ÄKTA cykelglädje. Alla sinnena fick verkligen fart. Doften av skog, backarna, hjärtslagen, de snabba svängarna, stengärden, rötter, läskigt, yes klarade det, är ingen elit men kung i min värld ett slag. Är envis, sticker iväg själv, vurpar ibland, skrattar, älskar min hoj. Cyklade Vasan ganska orutinerad för några år sedan så Lidingöloppets 63 km är en bra utmaning. Kristina

Det börjar dra ihop sig

17 mar 2019
av: Kristina Larsson

Ännu en vecka är förbi och det börjar dra ihop sig. Hela veckan har jag pressat kroppen ordentligt. Hårda underbara intervallpass i olika former som gett mängder av svett och fantastiskt god sömn. Framåt helgen kändes kroppen trött och jag kände heller inget större behov av att köra något längre. Det blev skogen precis som de senaste helgerna men i löparskorna. Söndagen blev helvila. Har gjort så tidigare, alltså lagt in en hårdare vecka. Tiden får utvisa om det var klokt eller inte.

På söndagar gör jag oftast en preliminär plan över kommande träningsvecka. Träningen tar tid och speciellt skogsrundorna med körtid till och från men lättare nu när kvällarna är lite ljusare. Ser framemot nästa vecka. Orörd tid, kläder tvättade, cykeln redo och kroppen på G. Snart, mycket snart är det måndag igen och nya möjligheter till härliga timmar i sadeln.

Kan man bli annat än trampsugen..

Kristina

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextio med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!