Stark, starkare eller starkast - Lidingöloppet 2019 - Kristina | Bicycling.se

Kristina Larsson


Mitt namn är Kristina Larsson, 44 år och boende utanför Kävlinge/Lund i Skåne.Gift med Hans-Petter och tillsammans har vi Felix 19 år och Sandra 16 år. Började med racer när jag gjorde halvklassikern men fann efter det inte riktigt den cyklingen tillräckligt kul och utmanande. Provade MTB och fick känna ÄKTA cykelglädje. Alla sinnena fick verkligen fart. Doften av skog, backarna, hjärtslagen, de snabba svängarna, stengärden, rötter, läskigt, yes klarade det, är ingen elit men kung i min värld ett slag. Är envis, sticker iväg själv, vurpar ibland, skrattar, älskar min hoj. Cyklade Vasan ganska orutinerad för några år sedan så Lidingöloppets 63 km är en bra utmaning. Kristina

Mest lästa


Stark, starkare eller starkast

11 jan 2019
av: Kristina Larsson

Hej alla goa mtbälskare!

Taggad och fokuserad inför de 63 km jag har framför mig i maj på Lidingöloppet ska jag nu dela med mig av min träning inför loppet.

Ni vet alla oss som inte tränar för att vinna utan för att kunna prestera. Vi som inte heller bara ska genomföra våra mål för skojs skull utan faktiskt göra det riktigt bra. Vi är lite mittemellan och vi är många. Kroppen ska hålla och pannbenet måste hålla hela vägen. Jag vill och ska rulla över mållinjen med känslan om att jag är stark och har lyckats hushålla med min styrka. Detta kräver mod men framförallt övning.
Att cykla mtb i naturen är grymt kul speciellt om man är några stycken men idag blev det fredagsspinning för min allra bästa vän Caroline. Stötte även ihop med Ulrika, en annan mtbpingla.
Galet svettig och härligt trött av mjölksyreträningen blev jag, men se så glada vi är. Caroline piskar mig lite extra och det gör mig inte starkast men starkare. Det tackar jag för!
Uppladdningen har börjat - häng med du med!

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextiofyra med siffror i fältet här


Mest lästa just nuFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!