Nya Nya Långa Lugnet - Lisa Ström | Bicycling.se

Lisa Ström


Följ Lisa på twitter: @stromlisa

Mest lästa


Nya Nya Långa Lugnet

27 maj 2013
av: Lisa Ström

På grund av strul med markägare och annat bös så har Långa Lugnet dragits om ca ALLT sedan sist jag körde igenom den för ett par veckor sedan. Spännande. I lördags vankades ny guidning av ny sträckning. Såhär fint hade jag det den första biten, Öijer har fotat:

Det där = OPTIMALT UNDERLAG, väder, sällskap, allt, mvh cykelvasatjej-84.

Efter en halvtimme hade jag det plötsligt såhär ofint:

Man är väl så stark så grejerna bara flyger i bitar så fort man ens tittar på dom? Eller inte. (Vill verkligen inte snacka ner mig själv alltså men hörni det är ingen monsterform nu direkt?) Aja.

Fick alltså cyklat en halvtimme av den nya sträckningen i alla fall. Den var... av en ny karaktär. Den förra varianten var ju hemskt opti och full av bred och enkel men tungtrampad skidgata. Det här är nåt himla crosscountrylopp? Puuuhhhhh. Inte min bästa gren men eftersom formen alltså heller inte direkt är där den hade kunnat vara så är det väl bra att få öva på alla delar samtidigt eller nåt? Hann med att välta (ja, välta, inte krascha) i ett dike fullt med vatten strax innan kedjan gick sönder, och när jag kom hem avrundade jag med att tappa telefonen i golvet och krossa displayen. Det var en bra dag, lördagen.

Utöver det har jag ägnat exakt hela helgen åt att äta jordgubbar och ligga på altanen på landet med en hund på magen, ömsom candy crushande, ömsom tupplurande.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettioåtta med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!