Till slut lite Ingarvet och en ny cykel! - Lisa Ström | Bicycling.se

Lisa Ström


Följ Lisa på twitter: @stromlisa

Mest lästa


Till slut lite Ingarvet och en ny cykel!

26 apr 2013
av: Lisa Ström

Förra veckan körde jag 0% av Ingarvet GP. Igår hann jag med 50%. Med den sjukt positiva trenden kan man ju ha förhoppningar om kanske ett 100%-igt närvarande redan nästa vecka?

Kul i alla fall. Det är bra roligt det där med att cykla varv på varv på varv med andra svettiga tajtsmännsikor. Just igår var det kanske inte så svettigt för mig i och för sig, jag frös i vanlig ordning som en hund eftersom det fortfarande inte riktigt vill bli sommar här i dalom. Det är också därför jag ser lite skeptisk ut på den här bilden som Adam tog på mig & Jeppe Hjorts innan start:

"Skare va såhär jävla kallt???" sa jag kanske. Fast det gjorde jag inte. Jag pratade om Moon Rider obviously eftersom det är det enda jag gör. Jeppe höll med mig tror jag men så är han ju också av den reflekterande sorten.

Om man tittar nog kan man också se min nya landsvägscykel där i högerkanten. DEN har jag då i alla fall inga synpunkter på. Går som både klockan och ett kolsvart litet spett samtidigt och alla vill ha den, vilket är förståeligt eftersom den är bäst.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugonio med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!