Premiär! - Niklas Gustavsson | Bicycling.se

Niklas Gustavsson


Mest lästa


Premiär!

14 mar 2011
av: Niklas Gustavsson

Hej och Välkomna till min nya blogg här på Kadens!

Detta ska bli riktigt kul att få ge er alla en inblick i mitt liv som cyklist ute i världen. Tänkte börja med att presentera mig lite kort om vem jag är och vad jag gör!

- Mitt Namn är alltså Niklas Gustavsson, nyss fyllda 22 år och påbörjar därmed mitt sista år i klassen U23. Fokuserar på landsväg, men har ett förflutet på mountainbiken där jag började min karriär vid sju års ålder. Efter många års tävlande, åtskilliga Sm-medaljer, två EM, ett VM, Världscuper och andra Nationella meriter, började landsvägscyklingen spela en mer betydande roll.
Som 20 åring 2009 gjorde jag min första fulla säsong, dessutom i Continentallaget Magnus Maxximus Coffee.com, samma år vann jag U6 Cycle Tour totalt och hade en del fina framgångar internationellt.
2010 bjöd på ytterligare en säsong på kontinenten. Många, stora, och fina tävlingar fyllde min säsong med både erfarenheter och insikter som jag kommer ha med mig hela livet igenom.
2011 tävlar jag för ett Brittiskt amatörlag med fokus på den Brittiska tävlingskalendern. Med forne F1 Världsmästaren Nigel Mansell som backar upp laget till 100% tillsammans med UK Youth kommer säsongen att innebära många fina tävlingar, målet är att plocka segrar och meriter åt laget. Tillsammans med Magnus Bäckstedt och resten av laget så kommer vi göra allt vi kan för att uppnå detta.
För min egen del har jag satt mästerskapen i fokus, men med 2-3 större race i Storbrittanien. VM men framför allt EM i Italien är tävingar som jag satsar på. EM för att banan kommer passa mig utmärkt och jag hoppas på att kunna göra något riktigt bra där.

Här i bloggen kommer ni alltså få följa mig i med- och motgång under året, som ni kommer förstå så bor jag i Wales och reser landet runt för att tävla och träna.

På återseende!

Mvh Niklas

Kategorier:
Landsväg 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextiotvå med siffror i fältet här


Kommentarer


2011-03-14 22:51   Niklas Gustavsson

Tack Bosse!
Ska göra vad jag kan och jag hoppas det räcker långt =)
//Niklas

 

2011-03-14 17:00   Bo Johansson

Hej Niklas jag vill önska dig lycka till på din satsning på landsvägscyklingen vi behöver nya friska tag inom svensk cykel. MVH från cykelbosse i Kristianstad.

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!