Dödssynderna - Daniel Rytz | Bicycling.se

Daniel Rytz


Daniel Rytz är mannen som älskar att ha koll. På allt. Följ hans blogg och du kommer känna dig mer uppdaterad.

Följ Daniel på twitter: @danielrytz

Mest lästa


Dödssynderna

17 apr 2009
av: Daniel Rytz

Cyklist är ingenting man blir i en handvändning och innan man på allvar kan kallas sig för cyklist kommer man obönhörligen att begå misstag. Det här har lite med prylar att göra men mer med vanlig hyfs och fason att göra. Vi ägnar ju oss åt en snygg sport, låt oss alla hjälpas åt och hålla den så snygg som möjligt!

Tänkte att jag skulle rada upp lite vanliga misstag som jag gärna slipper se framöver. Skulle det vara så att någon där ute känner igen sig i något illustrerat exempel så vill jag bara tacka för hjälpen att förtydliga mitt budskap.

Vi börjar med den här:

I det fall du poserar eller på annat sätt bara står stilla med din cykel är det INTE ok att ha båda fötterna i marken såvida de inte är på samma sida av cykeln. Vidare är det inte heller ok att ha benvärmare som markant avviker i färg från övrig klädsel. Vi tackar valda delar av CK Hymer, Brudpiga och CykelCity för att de visar hur man inte gör. Ett särskilt tack sänds dock till Micke "Hymer" Johansson, Rasmus Mikiver och mannen i svart som jag tyvärr inte känner igen, som visar hur man SKA göra.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sexton med siffror i fältet här


Kommentarer


2009-04-22 17:22   Mattias Thyr

Betyg: Betyg: 5
Bra illustrationer!

 

2009-04-17 18:55   Johan Nordqvist

Betyg: Betyg: 5
Bra Rytz. Fortsätt att rada upp misstag så håller vi sporten så "snygg" som möjligt.Jag kommer aldrig mer ha bägge fötterna i marken. Och imorgon hoppas jag få nya benvärmare så aldrig mer svart, dom röda jag fick var Large och drar jag på mig dom så sitter dom så tajt och blir uttöjda så dom blir grisrosa och ser ännu värre ut.
Killen i helsvart är en cyklist från Spanien som var på besök i Swedala.

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!