Har cyklat istället - Daniel Rytz | Bicycling.se

Daniel Rytz


Daniel Rytz är mannen som älskar att ha koll. På allt. Följ hans blogg och du kommer känna dig mer uppdaterad.

Följ Daniel på twitter: @danielrytz

Mest lästa


Har cyklat istället

30 maj 2013
av: Daniel Rytz

Det har varit lite tunnt här i bloggen et tag. Lite beror det på en sån här post-girot-tomhet och lite också på att jag haft fullt upp på annat håll.

Och jag har haft fullt upp de tider som jag annars tränar vilket varit lite bekymmersamt. Men hav förtröstan! Sådant löser väl den morgonpigge cyklisten. Så nu har jag varit uppe och kört tidiga morgonpass den här veckan för att inte helt förfalla. Har fotat lite också. Artsy grejer!

Jag har också varit på gymmet och kört ett pass "Transformer". Det borde jag inte gjort.

Det heter "Transformer" men är ju inget annat än gammal hederlig cirkelträning i högt tempo. Alldeles utmärkt. Om det inte var så att jag tog i med min överkropp i typ september senast. Träningsvärken just nu alltså. Det där passet transformade mig från fungerande människa till stapplande hög med stela och värkande muskler precis överallt. Effektivt i allt förutom att jag inte kan träna igen på typ 1, vecka.

Mjukade upp kroppen med ytterligare ett morognpass igår och efter det var jag hos Mackan på CykelCity här i sta'n eftersom han ville se om han kunde lära en gammal hud sitta. Han gjorde nämligen en BG-Fit på mig och min nya cykel. Det tänkte jag berätta mer om i ett lite mer utförligt inlägg!

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sexton med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!