Vilket SM!!! - Daniel Rytz | Bicycling.se

Daniel Rytz


Daniel Rytz är mannen som älskar att ha koll. På allt. Följ hans blogg och du kommer känna dig mer uppdaterad.

Följ Daniel på twitter: @danielrytz

Mest lästa


Vilket SM!!!

20 nov 2013
av: Daniel Rytz

Tiden rusar hörni! Jag är knappt återhämtad från helgen jag... Helgen som bestod av cykelcross-SM där undertecknad tjänstgjorde som speaker. Det var skönt för då slapp jag köra. För om man kollade på de som körde så såg det hemskt jobbigt ut. Förutom för Calle Friberg och Emma Johansson. För dem såg det rätt lätt ut när de trampade hem respektive klass i överlägsen stil. Mycket imponerande.

Annat som imponerade var CKCX arrangemang. Superproffsigt rakt igenom. Grym bana som lovordades av både publik och tävlande, riktigt bra matservering (om än aningen underdimensionerad pga), MAKALÖS publik som vallfärdad i tusental(?) för att kolla på grym racing. Inte sett så mkt folk på en svensk cykeltävling sedan Post Girot hade målgång på Hamngatan. Så jävla läckert!

All and all en fantastisk dag i leran och jag håller alla tummar jag har för att vi även framöver kan lyckas dra så mycket folk till svenska cykeltävlingar.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttioåtta med siffror i fältet här


Kommentarer


2013-11-21 10:59   Anders

Det borde köras mer korta crits på platser där det bor mycket folk. Oavsett om det är LVG, CX eller MTB. På CXSM var det roligt att vara publik! Man fick ju se åkare komma farandes hela tiden. Härligt!

 

2013-11-20 17:21   christian

Finns detta på röliga bilder?

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!