Bröllop, återhämtning och nya tag! - Sara Penton | Bicycling.se

Sara Penton


Sara Penton är elitcyklisten som 2016 cyklar som proffs i Belgien. I bloggen skriver hon om hur det är att tävla ute i Europa, vad som är roligt och inspirerande, vilka utmaningar hon ställs inför samt säkerligen en massa ny cykelkunskap. Det blir en hel del kullersten och kantvind, men också roliga tävlingar och förhoppningsvis ett gäng bra resultat! Saras Belgiska team heter Lares-Waowdeals, och hemma i Sverige tävlar hon för Stockholm CK.

www.sarapenton.com
Instagram: @pentonsara

Mest lästa


Bröllop, återhämtning och nya tag!

11 aug 2015
av: Sara Penton

Så har dom gift sig, Nisse och Johanna, och det var så fantastiskt vackert! Kanske bästa kvällen på hela sommaren i fredags? Det var varmt (av solen och kärleken såklart!) och skönt så vigseln kunde hållas utomhus som planerat.

Det fullkomligt strålade om brudparet och det går liksom inte att beskriva alla känslor som flödade. Jag är en sjukt stolt och lycklig syster, vän och svägerska :) Jag tror att Nisse och Johanna också var de som dansade mest och höll igång tills dom stängde. Jag hoppas att dagen blev precis så fantastisk som dom hade täkt sig!


Foto: Catarina Axelsson (www.catarinaaxelsson.com)

Det passade väldigt bra att jag inte hade något tävling eller liknande planerad i helgen, har verkligen njutit av att ha ”semester”! Till helgen som kommer ska jag dock till Norge med landslaget så i söndags var det dags att kicka igång benen igen. Och vilken kick sedan!? 30-sekundare i söndags, 4:or igår och tömningsdistans idag. Hej hej benen liksom, nu är dom vakna igen!

I övrigt har det såklart blivit en hel del fika med både vänner och familj (välkommen till släkten Penton älskade Johanna). Fick undervisa mina föräldrar i hur man gör både pumpamos och hajkbanan i lördags, hur dom klarat sig så länge utan framför allt den senare kunskapen är för mig ett mysterium…

Känns nästan lite konstigt att tävla till helgen igen. Som om det var väldigt länge sedan även om det inte är det. Förmodligen har det varit perfekt att komma ifrån på riktigt och göra lite annat, träffa lite andra människor (som inte cyklar) och kunna ladda om ordentligt för sista delen av säsongen nu. Mycket roligt och stort på programmet kvar men det kommer gå i en rasande takt har jag på känn.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittiofyra med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!