Ingen rast och ingen ro! - Sara Penton | Bicycling.se

Sara Penton


Sara Penton är elitcyklisten som 2016 cyklar som proffs i Belgien. I bloggen skriver hon om hur det är att tävla ute i Europa, vad som är roligt och inspirerande, vilka utmaningar hon ställs inför samt säkerligen en massa ny cykelkunskap. Det blir en hel del kullersten och kantvind, men också roliga tävlingar och förhoppningsvis ett gäng bra resultat! Saras Belgiska team heter Lares-Waowdeals, och hemma i Sverige tävlar hon för Stockholm CK.

www.sarapenton.com
Instagram: @pentonsara

Mest lästa


Ingen rast och ingen ro!

31 aug 2015
av: Sara Penton

En vecka sedan festligheterna i Vårgårda nu och i morgon börjar Holland Ladies Tour. 6 dagar, 6 etapper och vi är ett av bara 2 klubblag som får vara med och leka med proffsen! Peppad och lite spänd som vanligt. Jag älskar ju att tävla med och mot de bästa och ska verkligen försöka visa vad jag går för!

Vi kommer bo i självhushåll under veckan så det blir ju lite som ett träningsläger och ett fint sätt att avsluta säsongen med laget på. Oklart om det kommer finnas tillgång till internet så jag tänkte därför ge en liten heads up om vad jag kommer pyssla med om jag skulle försvinna lite från min sociala media-värld haha!

Kommer åter till Breda på söndag kväll alltså och redan på måndag morgon styr jag vidare mot Belgien för att köra Lotto-Belgium Tour med landslaget 8-11/9. Fullt ös med andra ord och det gäller att komma ihåg att äta och återhämta sig bra från dag 1! Jag ser verkligen fram emot dessa stundade etapplopp men är medveten om att det gäller att vara noga med detaljerna om jag ska hålla hela vägen. Håll gärna en tumme eller 2 och alla peppande tankar mottages tacksamt :)

Over and out!

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fjorton med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!