Nytt lag, nya utmaningar 2016! - Sara Penton | Bicycling.se

Sara Penton


Sara Penton är elitcyklisten som 2016 cyklar som proffs i Belgien. I bloggen skriver hon om hur det är att tävla ute i Europa, vad som är roligt och inspirerande, vilka utmaningar hon ställs inför samt säkerligen en massa ny cykelkunskap. Det blir en hel del kullersten och kantvind, men också roliga tävlingar och förhoppningsvis ett gäng bra resultat! Saras Belgiska team heter Lares-Waowdeals, och hemma i Sverige tävlar hon för Stockholm CK.

www.sarapenton.com
Instagram: @pentonsara

Mest lästa


Nytt lag, nya utmaningar 2016!

31 okt 2015
av: Sara Penton

Nu är det officiellt att jag kommer att köra för DWT (Dames Wieler Team) nästa år!
Det har varit en slingrig väg hit och nu känns det väldigt skönt att äntligen ha landat i något så att jag vet vad jag ska fokusera på nästa år. Jag har en väldigt bra magkänsla om detta och hoppas att jag ska kunna utvecklas ännu mer och cykla ännu bättre tillsammans med ett bra lag och en bra organisation. Jag kommer även få med mig en lagkompis från i år så det blir skoj att få fortsätta köra ihop och det känns som en liten trygghet att jag känner någon från början också. I januari kommer jag få chans att lära känna resten på riktigt också då vi kommer ha ett uppstartsläger i Spanien.

Jag kommer även nästa år att vara baserad i Holland men i ett lite backigare område så det blir bra träningsmöjligheter. Säsongen kommer dra igång lite tidigare än vad den gjorde i år och jag kommer förmodligen att lämna Sverige redan i början av februari. Det känns inte riktigt som landsvägssäsong så tidigt men hoppas att vägarna kommer vara torra i alla fall!

Fortsatt under vintern kommer jag träna på här hemma för det mesta. Även om vädret inte är det bästa under Svensk vinter så är det skönt att ha min bas här ett tag. Träningskontoret utanför dörren och massor av vänner att både träna och umgås med emellan passen. Jag kan heller inte sluta förundras och vara lycklig över hur fin hösten är! SÅ fint i skogen med alla vackra färger ger många njutningsrundor. Jag passar verkligen på att insupa allt vackert och hoppas att ni också kollar upp från styrstammen ibland :)

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextiofyra med siffror i fältet här


Kommentarer


2015-11-01 19:44   Michael Åhman

Kommer ni att cykla på Carrera-cyklar?

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!