Tappar räkningen - Sara Penton | Bicycling.se

Sara Penton


Sara Penton är elitcyklisten som 2016 cyklar som proffs i Belgien. I bloggen skriver hon om hur det är att tävla ute i Europa, vad som är roligt och inspirerande, vilka utmaningar hon ställs inför samt säkerligen en massa ny cykelkunskap. Det blir en hel del kullersten och kantvind, men också roliga tävlingar och förhoppningsvis ett gäng bra resultat! Saras Belgiska team heter Lares-Waowdeals, och hemma i Sverige tävlar hon för Stockholm CK.

www.sarapenton.com
Instagram: @pentonsara

Mest lästa


Tappar räkningen

27 apr 2016
av: Sara Penton

Jag tappar räkningen på alla lopp och veckorna bara bokstavligen rullar på. Det känns som att det går ännu fortare när jag nu nästan från start haft ett lopp var 3-4e dag. Ett mitt i veckan och ett (eller två) på helgen. Att tävla sig i form har helt klart fått ett ansikte och jag hinner nästan inte träna mellan varven. Galet kul att få blanda lite mindre nationella lopp med de största WourldTour-rejsen. Bara i veckan som gick nu inser jag såhär i efterhand att jag körde La Fleche Wallonne (worldtour) på onsdagen och två UCI 1.1-rejs lördag och söndag. Inte så konstigt att jag kände mig som en valross i poolen i måndags.

Det är helt klart ett hack upp sedan förra året men känns som ett bra steg. Jag får fortfarande tävla mycket vilket jag behöver för ett bygga på erfarenheten. Några lopp har jag chans att göra egna resultat på, i andra får jag se och lära och jobba för andra. En bra blandning som jag tror utvecklar mig mycket. Till helgen nu är det 3 dagar i Luxemburg som väntar och ett nytt land som jag aldrig tävlat i förut, det blir spännande! Det sägs att det kommer att vara en hel del höjdmeter så bara att packa med mig de bästa klättrarbenen och slå på tävlingshjärnan framåt fredagskvällens prolog igen.

I morgon eftermiddag kommer Alexandra hit för gemensam resa till Luxemburg på fredag. Blir gött att snacka lite svenska och förbereda sig tillsammans.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttiosex med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!