Vila, hemmafix och förberedelse - Sara Penton | Bicycling.se

Sara Penton


Sara Penton är elitcyklisten som 2016 cyklar som proffs i Belgien. I bloggen skriver hon om hur det är att tävla ute i Europa, vad som är roligt och inspirerande, vilka utmaningar hon ställs inför samt säkerligen en massa ny cykelkunskap. Det blir en hel del kullersten och kantvind, men också roliga tävlingar och förhoppningsvis ett gäng bra resultat! Saras Belgiska team heter Lares-Waowdeals, och hemma i Sverige tävlar hon för Stockholm CK.

www.sarapenton.com
Instagram: @pentonsara

Mest lästa


Vila, hemmafix och förberedelse

4 jun 2015
av: Sara Penton

Den här veckan har jag tvingats till lite ofrivillig vila pga av en hals som varit lite grinig. Möjligt att den tuffa helgen med en avslutning i riktigt dåligt väder gjorde sitt för mitt allmänna hälsotillstånd. Oavsett har jag hållit mig lugn och fin och lyssnat på kroppen. Jag missade tyvärr en tävling igår men mitt lag gjorde ett riktigt bra jobb och vann, så jag behövde inte deppa ihop helt ;)

Eftersom Hanna åker hem i morgon har vi ”sommarstädat” lägenheten idag. En såndär überstädning där man drar fram spisen, skrubbar varje kakelplatta och putsar kranarna tills det blänker. Mycket roligare och effektivare att göra det tillsammans än ensam och SÅ skönt efter! Både jag och Hanna känner oss dessutom mycket piggare och solen skiner. Ja ni fattar säkert, vi är på G!

Själv har jag lite drygt en vecka kvar här och några fler tävlingar att beta av innan jag kan bege mig hem. Tanken var att jag skulle få sällskap både på plats här men även i bilen på vägen hem men olika omständigheter gör att jag tyvärr kommer få köra själv. Inte så pepp på det men så är det. Har ni några supertips för att hålla mig vaken och på gott humör på den långa bilresan hem tar jag tacksamt emot dem!

I helgen är det bland annat något slags poänglopp jag ska köra i ”klubbligan”. Har inte riktigt koll på vad det innebär men alltid skoj med något annorlunda! I övrigt handlar nu de närmsta veckorna om att förbereda mig så bra jag kan för SM som går i Dalarna i slutet på månaden. Ska bli ganska gött att komma hem igen, träffa vänner, familj och tävla på hemmaplan.

Närmsta fokus är dock de race jag har kvar här och hjälp mig gärna hålla tummarna för att Hanna får ett bra besked av läkaren idag så hon kan börja träna igen!

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femton med siffror i fältet här


Kommentarer


2015-06-08 12:41   Sara Penton

Tack Micke! Och hög volym antar jag? ;)

 

2015-06-05 13:19   Michael Åhman

Rammstein!
Växla med Bruce Springsteen!
Beprövat knep för att avverka Europa snabbt.
mvh Micke Å

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!