Vilodag och hittepåaktivitet - Sara Penton | Bicycling.se

Sara Penton


Sara Penton är elitcyklisten som 2016 cyklar som proffs i Belgien. I bloggen skriver hon om hur det är att tävla ute i Europa, vad som är roligt och inspirerande, vilka utmaningar hon ställs inför samt säkerligen en massa ny cykelkunskap. Det blir en hel del kullersten och kantvind, men också roliga tävlingar och förhoppningsvis ett gäng bra resultat! Saras Belgiska team heter Lares-Waowdeals, och hemma i Sverige tävlar hon för Stockholm CK.

www.sarapenton.com
Instagram: @pentonsara

Mest lästa


Vilodag och hittepåaktivitet

31 mar 2015
av: Sara Penton

Idag är det vila på schemat. Jag gillar vilodagar minst lika mycket som träningsdagar men på ett annat sätt. När det är vilodag känner jag mig förtjänt av den och vet att jag vilar för att orka ta i på nästa träningspass. Det är dock alltid skönt att känna sig produktiv så då hittar jag på miniaktiviteter som triggar min egen kropps belöningssystem eller vad det kan kallas…?

I morse njöt jag av sovmorgon, långfrukost och av att se (och höra) hur det blåser halv storm ute. Bra tajming att slippa tampas med vinden just idag!
Så var det ju det här med aktiverandet. Jag tog en promenad till närmsta cykelbutik för att köpa värmeliniment till mina stackars ben. Kom just hem. Nöjd med utflykten och vetskapen om att jag kommer kunna hålla mig någotsånär varm även på kommande race!

Snart får vi kramas igen!

Vad jag ska göra resten av dagen? Pja, fördelen med det här livet är att jag kan göra lite som jag vill så länge jag sköter äta, träna, sova. Så jag ska väl äta, ligga på soffan och kolla serier. Något jag kanske ska ägna en liten stund åt också är att börja packa ihop alla mina pinaler som exploderat ut i lägenheten. På torsdag flyttar jag och Hanna till Breda i Holland och samma dag kommer även Nisse och Johanna på besök över påskhelgen!

 
…bilen behöver även en ny lampa till vänster framljus. Det tar jag hand om i morgon.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttiosex med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!