Vilohelg och landslagsuttagning! - Sara Penton | Bicycling.se

Sara Penton


Sara Penton är elitcyklisten som 2016 cyklar som proffs i Belgien. I bloggen skriver hon om hur det är att tävla ute i Europa, vad som är roligt och inspirerande, vilka utmaningar hon ställs inför samt säkerligen en massa ny cykelkunskap. Det blir en hel del kullersten och kantvind, men också roliga tävlingar och förhoppningsvis ett gäng bra resultat! Saras Belgiska team heter Lares-Waowdeals, och hemma i Sverige tävlar hon för Stockholm CK.

www.sarapenton.com
Instagram: @pentonsara

Mest lästa


Vilohelg och landslagsuttagning!

11 apr 2015
av: Sara Penton

Hurra hurra! Årets första landslagsuttagning! :) Jag är både glad, stolt och taggad inför uppgiften som väntar i Tjeckien i slutet på månaden. Jag ska se till att behålla den fina form jag börjat säsongen med och fortsätta uppåt, peppen är total!

Den här helgen får jag dock ägna mig åt annat än cykel. Inga tävlingar på schemat och lite välbehövlig vila för ben och inte minst huvud. Det krävs en del mental styrka att ladda för tävling och ta sig igenom långa, hårda och stressiga lopp. Vilan (både den fysiska och mentala) är som bekant en minst lika viktig del i träningen som själva aktiverandet.

Ikväll åker jag till Eindhoven för att träffa min vän Cindy som jag reste ett par månader i Sydamerika med för några år sedan. Kommer bli ett grymt kul återseende och säkert en hel del snack om gamla reseminnen.

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttiofyra med siffror i fältet här


Kommentarer


2015-04-16 21:55   Sara Penton

Tack Michael!
Jag ska fortsatt göra mitt bästa för att underhålla ;)

 

2015-04-12 21:05   Michael Åhman

Grattis till landslagsplatsen! Och fortsätt skriva din blogg, det är mycket trevligt att få en sådan välskriven/engagerad inblick i proffslivet.

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!