Laddar om - SubXX | Bicycling.se

Sub XX


SubXX är starka cykeltjejer från olika delar av landet som cyklar tillsammans för att inspirera fler kvinnor att hitta till cykelsporten.

Mest lästa


Laddar om

26 jun 2013
av: Sub XX

Just nu så är det väl lite sisådär med cykelmotivationen. Precis som många andra har jag hamnat i nån form av tomhet efter Vättern. Kroppen är lite sliten. Vädret är lite sisådär. Cykelsällskapet mer eller mindre obefintligt. Jaha, och nu då? Ska man ställa undan cykeln för vintern?

Nej, det är väl klart att man inte ska! Cykla är ju jätteskoj ju! Det gäller bara att hitta nya saker som motiverar. Just nu ser jag framförallt fram emot tre cykliga saker:

  1. Snart börjar Tour de France. Och som grädde på moset tar vi husbilen och cyklarna och åker till Frankrike en vecka för att uppleva 100-årsjubileet på plats. Vad kan vara bättre för cykelglädjen än det?
  2. Jag har anmält mig till min första cykeltävling! Söndagen den 28/7 ska jag köra linjeloppet under Veteran-SM i Ystad. Om inte annat så skrämmer det mig tillräckligt mycket för att jag ska vara tvungen att träna...
  3. Ride of Hope! 3-11/8 kommer jag att cykla mellan Lund och Stockholm tillsammans med en massa annat folk, för att samla in pengar till Barncancerfonden. Förra året cyklade jag fyra sträckor och det var så roligt att vi i år har planerat semestern för att kunna delta hela vägen. Det kommer att bli grymt! För att hjälpa till att samla in ytterligare lite mer pengar så har jag startat en egen insamling via barncancerfonden. Vill du också göra skillnad, så hittar du min insamling här.

Sådärja, det var väl inte så svårt? Jag blev sjukt cykelsugen bara av att skriva om det!

/Sandra

Kategorier:
Landsväg Tävlingar Tour de France 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugotre med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!