Midsommarblot? Med frystorkad mat och cykling! - Magnus Lagher | Bicycling.se

Magnus Lagher


Velonavia – Velo, fr. franskans vélo, cykel. Nav är ursprungligen den centrala delen av hjulet. Idag används även nav i betydelsen centralpunkt, t.ex. i nätverk av olika slag. Velonavia, leker lite med ordet Scandinavia, och anspelar på en fiktiv plats . En plats, en punkt med cykeln i centrum. Svenska akademien, har ett valspråk; ”Snille och smak”, Velonavias skulle kunna vara ”Nytta och Nöje”. Jag kommer skriva om cykling i stort, men kanske oftare om cykelbana, än om tävlingsbana, kanske oftare om croissanter, än om energikakor, kanske oftare, men inte alltid… Twitter Instagram Facebook

Midsommarblot? Med frystorkad mat och cykling!

22 jun 2016
av: Magnus Lagher

Så, då går vi åter mot mörkare tider, även om det känns som sommaren just har börjat. Vi har passerat sommarsolståndet även om vi inte firar midsommar förrän till helgen.

Själv passade jag och vännen L på att avnjuta denna sommarens längsta dag och kortaste natt med en liten cykeltur till Dalmyragruvan på Vikbolandet utanför Norrköping. Via småvägar genom en blomstrande natur tog vi oss till denna lilla pärla. Dessutom fick vi på äkta äventyrsmanér åka flotte en bit över sjön för att ta oss till vindskyddet och dagbrottet på andra sidan sjön.

Med denna lilla film vill jag skicka alla en önskan om en riktigt trevlig midsommar!

Kategorier:
Cykelkultur MTB 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettioett med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!