Nytt svenskt cykelmärke - Marfa bikes - Magnus Lagher | Bicycling.se

Magnus Lagher


Velonavia – Velo, fr. franskans vélo, cykel. Nav är ursprungligen den centrala delen av hjulet. Idag används även nav i betydelsen centralpunkt, t.ex. i nätverk av olika slag. Velonavia, leker lite med ordet Scandinavia, och anspelar på en fiktiv plats . En plats, en punkt med cykeln i centrum. Svenska akademien, har ett valspråk; ”Snille och smak”, Velonavias skulle kunna vara ”Nytta och Nöje”. Jag kommer skriva om cykling i stort, men kanske oftare om cykelbana, än om tävlingsbana, kanske oftare om croissanter, än om energikakor, kanske oftare, men inte alltid… Twitter Instagram Facebook

Nytt svenskt cykelmärke - Marfa bikes

2 apr 2016
av: Magnus Lagher

Från Göteborg kommer under våren "en minimalistisk elcykel för de unga och rastlösa. Det ska bli intressant att se vad som presenteras  från Sveriges framsida senare i år och om det blir en framgångssaga eller om det blir svårt att slå sig in i en i och för sig växande men ganska traditionell cykel marknad. 

Läs mer på http://www.marfabikes.com

Kategorier:
Pendlar - Vinterhojj 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttionio med siffror i fältet här


Kommentarer


2016-04-03 10:32   Marfa Bikes

Vad roligt att läsa att du ser framemot att se vår el-cykel! Marfa Bikes kommer inom kort att lanseras på vår hemsida. Håll gärna även utkik på Facebook & Instagram för att se bilder och uppdateringar. Ha en fin dag!

 


Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!