Artiklar inom Cykelkultur | Bicycling.se

Nygammal kärlek rostar alltid

Cykelkultur


Cykelkultur

Bland den uppsjö av sumpade chanser, fiaskon och uppenbar brist på talang har jag några tillkortakommanden som är extra framträdande. Och irriterande.


Cykelkultur

Naturnära helpension.


Cykelkultur

Ledarkrönika: För vissa sås fröet till cyklingen i en startfålla på ett långlopp eller en Vätternrunda. Sporrade av en utmaning eller vän – eller kanske en ovän – blir loppet en invigningsrit till cyklingen. Vid målgång kan det vara ljuvligt, bitterljuvt eller bara bittert.


Cykelkultur

Skillnaden mellan en vinnare och en förlorare kan vara en hästsvans. Så grym var verkligheten för Laurent Fignon. För trots att han vann några av de största tävlingarna är det för en förlust på åtta ynka sekunder vi minns honom.
Cykelkultur

Krönika: ”Man cold” eller ”Man flu”. När ska vi bli kvitt detta jidder? Ett uttjatat hitte-på-begrepp, som på intet sätt ska vigas någon form av seriös uppmärksamhet.


Cykelkultur

Ledarkrönika: Det är precis som i drömmen, i den bild jag har av episk cykling. Stigen är torr och lite dammig, jag föredrar det så, kanske som en motreaktion mot all väta vi får genomleva på vintern.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev