Artiklar inom Cykelkultur | Bicycling.se

Ledare: Blommor och bin, eller Ferdinand och jag och kanske lite politik...

Cykelkultur


Cykelkultur

Ledare: Bättre, snabbare, hårdare, längre, mer och oftare. Nyårslöftena har nyligen haglat likt ett tropisk monsunregn. Men knappt något löfte jag hört har handlat om att hen vill ha roligare.


Cykelkultur

Vintern kan vara en tuff period för cyklister som bor i norra Europa. Snön, kylan, isen och mörkret gör cyklingen svår och ibland omständlig. Till skillnad från sommarcykling är kravet på rätt utrustning högre.


Cykelkultur

Bland den uppsjö av sumpade chanser, fiaskon och uppenbar brist på talang har jag några tillkortakommanden som är extra framträdande. Och irriterande.


Cykelkultur

Ledare: I början av romansen, som man alltid hoppas ska bli lång och kanske rent av evig, är allt som i ett skimmer. Med lätthet svävar ni fram på rosa moln i nyfunnen tvåsamhet.
Cykelkultur

Ledare: USA är varken känt för sin cyklande befolkning eller för att vara så värst progressiva när det gäller kollektivtrafik. Men första gången jag såg dem var i Seattle för nästan exakt 20 år sedan: cykelhållare på bussar.


Cykelkultur

Jacques Anquetil var fabriksarbetaren som blev cykelsportens
verkliga ikon. Som idrottsman hade han inga svagheter, men på
det privata planet avlöste skandalerna varandra. För denna dubbelnatur levde ett liv som få romaner kan överträffa i form av dramatik.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev