Artiklar inom Cykelkultur | Bicycling.se

Årets Postcyklist 2017: Jennie Stenerhag och Felix Beckeman

Cykelkultur


Cykelkultur

Den 16 mars går startskottet för cykelsäsongen 2018. För andra året anordnas Svenska Cykelmässan, i år på Kistamässan utanför Stockholm.


Landsväg

Checkpoint sägs vara mångsidig och kapabel för allt från äventyr i skogen till jobbpendlingen och flexibel nog för att konfigureras efter vad du vill ha den till.


Cykelkultur

Vintern kan vara en tuff period för cyklister som bor i norra Europa. Snön, kylan, isen och mörkret gör cyklingen svår och ibland omständlig. Till skillnad från sommarcykling är kravet på rätt utrustning högre.


Cykelkultur

Ledare: I början av romansen, som man alltid hoppas ska bli lång och kanske rent av evig, är allt som i ett skimmer. Med lätthet svävar ni fram på rosa moln i nyfunnen tvåsamhet.
Cykelkultur

Krönika: Bicyclings kanske mest drogromantiske medarbetare botaniserar i cykelsportens historia och erkänner att även han är en simpel knarkare. Men det är faktiskt inte så stötande som det förefaller. Läs noga, för nu blir det drogpropaganda.


Cykelkultur

Äventyraren Sören Kjellkvists vintercyklar just nu längs med hela Sveriges kustlinje från Haparanda i norr till Smygehuk i söder, sedan vidare upp längs med västkusten för att slutligen nå målet i Strömstad.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev