Artiklar inom Cykelkultur | Bicycling.se

Vem tävlar du för?

Cykelkultur


Cykelkultur

Krönika: Väl medveten om att ryttare ibland upplever cyklister negativt brukar jag ligga lågt om det uppstår situationer där vi på hjul egentligen inte har något att be om ursäkt för. Men den här gången fick jag bita mig extra hårt i tungan.


Cykelkultur

Krönika: Talang är enligt Svenska Akademiens ordbok ”fallenhet, anlag eller begåvning” för något särskilt. Till exempel konstnärlig verksamhet, hantverksskicklighet eller idrott. Det har jag stor brist på. Talang alltså.


Cykelkultur

Ledare: Ett simpelt hej i skogen, nog är det en enkel nyckel till ett trevligare och bättre klimat på våra gemensamma stigar


Cykelkultur

Krönika: En dag i höstas var jag ute och tittade på Hammarby Hill. Tävlingen som varken är långlopp eller cross country är för eliten och vuxna motionärer 23 eller 40 kilometer. Mycket av loppet går på stigar jag cyklat sedan skiftet mellan åttio- och nittiotal.
Cykelkultur

Tänk dig en cykelhelg som innehåller allt. Var är du? Vad gör du?


Cykelkultur

Svenska Cykelförbundet har inlett ett nytt samarbete med PEARL iZUMi som i tre år framåt kommer att vara klädleverantör till förbundets landslag i samtliga sju grenar.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev