Artiklar inom Cykelkultur | Bicycling.se

Papper är min vinyl

Cykelkultur


Cykelkultur

Cykelsäsongen 2019 är till ända och nu det är dags att utse vilka cyklister som utfört årets prestation på landslagsnivå.


Cykelkultur

Krönika: ”Nu är jag så där kär igen som jag aldrig varit förut”. Författaren Gunilla Dahlgren har formulerat det ganska på pricken exakt hur jag förhåller mig till den uppblossande förälskelsen. Denna fas liknar på många sätt galenskapen.


Cykelkultur

Att allt i livet inte kan vara kul fick en lära sig redan som spädgris. Och visst finns ett antal ofrånkomliga moment även för oss cyklister, som vi måste ta oss igenom för att bli bättre - eller åtminstone pannbens-tjockare. Distanspass på vintern är ett av dem


Cykelkultur

Vintern kan vara en tuff period för cyklister som bor i norra Europa. Snön, kylan, isen och mörkret gör cyklingen svår och ibland omständlig. Till skillnad från sommarcykling är kravet på rätt utrustning högre.
Cykelkultur

”Shut up legs” är en fras man hör då och då, men varifrån kommer uttrycket egentligen?


Cykelkultur

Med målet att hjälpa människor att andas renare luft har Ramboll utvecklat tjänsten Happy Commuter. Genom att i realtid visualisera luftkvaliteten på en karta visar Happy Commuter den cykelväg som är renast mellan två platser.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev