Ett helt år med Bicycling + succéboken ”Smart Konditionsträning”! | Bicycling.se

Ett helt år med Bicycling + succéboken ”Smart Konditionsträning”!


Välkommen till Sveriges bästa cykeltidning! Nu har vi gett Bicycling ett nytt format – större, tjockare och ännu bättre

Du som tecknar en helårsprenumeration nu för 699 kr får dessutom Erik Wickströms nya succébok ”Smart konditionsträning” (värde 299 kr) med smarta tips för hur du gör din träning ännu mer effektiv. Totalt värde 1289 kr.

Bicycling kommer ut 10 gånger om året med:

  • Experter ger dig tips och råd
  • Extra mycket cykel- och pryltester 
  • Från nybörjare till proffs, läsningen för alla cyklister 
  • Tips och råd om träning, teknik och nya prylar 
  • Allt om de stora landsvägsloppen 
  • Inspirerande resereportage

På köpet får du dessutom tillgång till den digitala versionen som du enkelt kan läsa i din dator eller läsplatta.

Är du prenumerant och vill förlänga din prenumeration? - Klicka här!

Vill du ge bort Bicycling som gåva – klicka här!

Vill du endast beställa boken? –– Klicka här!

Prenumerera på Bicycling.


 
* = Obligatorisk.

Bli medlem på bicycling.se samtidigt

Om du vill kan du fylla i önskat användarnamn och ett lösenord, så blir du registrerad medlem på sajten. Du kan då delta i diskussioner, läsa låst material etc

 
* = Obligatorisk.

Prenumerationserbjudandet gäller endast teckning av nya prenumeration i Sverige. Bor du utomlands och vill teckna prenumeration: Kontakta Titeldata.

Om boken Smart Konditionsträning

En seriös motionär måste tänka till för att nå sina mål och i den här boken får du nycklarna till bättre resultat. Mycket av det du kommer läsa i den här boken går stick i stäv med ”sanningar” du hört på andra håll.

Många motionärer vill prestera bra, men kan sällan avsätta speciellt mycket tid för träning. Då gäller det att träna rätt.

Det går inte att kopiera elitens träning och göra samma sak som dem, fast i mindre omfattning.

Författaren Erik Wickström, om någon, vet hur man får bäst effekt av den träning man lägger ner. I boken presenterar han träningskoncept som är anpassade för målmedvetna motionärer, med inriktning på konditionsidrotter som löpning, cykling, längdskidåkning, simning, triathlon, swimrun och stående paddling. Du får också specifika tips på träningspass, styrketräning, teknikträning och utrustning för respektive gren.

Självklart bjuds du också på träningsprogram, inför lopp som Stockholm marathon, Lidingöloppet, Midnattsloppet, Vätternrundan, Cykelvasan, Vasaloppet, Tjejvasan, Vansbrosimningen och Ironman Kalmar.

Utöver det finns kapitel om bland annat tävlingsförberedelser samt hälsa och kost.

Om författaren

Erik Wickström jobbar som föreläsare, instruktör, personlig tränare, skribent och fotograf. Han har även skrivit den populära och kritikerrosade boken Längdskidåkning för dig (2013), samt medverkat i ett par andra böcker om längdskidåkning och En svensk klassiker.

På senare år har Erik blivit en eftertraktad coach och föreläsare, med träningsoptimering för motionärer som specialområde. Han lever själv ett familjeliv med jobb och hus och varken tränar eller vilar som proffsen, men har ändå kommit långt i sitt idrottande.

Vill du endast beställa boken? –– Klicka här!Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!