Spring snabbare med 50 % rabatt på Bicycling! | Bicycling.se

Spring snabbare med 50 % rabatt på Bicycling!


Vill du vässa din löpning? Hoppa upp på sadeln! Just nu får du som RW-prenumerant halva priset på en prenumeration på cykeltidningen Bicycling. Du betalar endast 49,50 kronor per tidning! (Ord. pris 99 kr.)

Att cykla är en utmärkt träningsform för syreupptagningsförmågan och benstyrkan – även för oss löpare. Eftersom du skonar benen från stötarna från underlaget är cykling ett enkelt sätt att addera träningstid utan att skaderisken ökar. En cykeltur kan även vara lämpligt som ett aktivt återhämtningspass för dig som löptränar mycket. Variera din cykelträning med hjälp av trampfrekvensen (kadensen), träningsintensiteten och träningstiden. Intensiteten (puls eller upplevd ansträngning) kan vara lika hög som om du hade sprungit, men högintensiva intervaller på cykel belastar inte kroppen lika mycket som löpning gör. Föredrar du att cykla mountainbike i terräng? Då belastar du fler muskelgrupper än om du kör landsväg eller spinning, vilket även ger välbehövlig träning för överkropp och bål. Det gynnar din prestationsförmåga som löpare. Det finns med andra ord många goda skäl att kombinera löpningen med cykling! Just därför har vi tagit fram ett extra bra erbjudande till dig. Du får halva priset på en prenumeration på cykeltidningen Bicycling: Sveriges snyggaste, bästa och mesta cykeltidning. Åtta gånger per år får du tidningen i brevlådan, fullmatad med bland annat det här:

  • Experter som ger dig tips och råd
  • Extra mycket cykel- och pryltester 
  • Från nybörjare till proffs, läsningen för alla cyklister 
  • Tips och råd om träning, teknik och nya prylar 
  • Allt om de stora landsvägsloppen 
  • Inspirerande resereportage

På köpet får du dessutom tillgång till den digitala versionen som du enkelt kan läsa i din dator eller läsplatta och andra förmåner och exklusiva erbjudanden - bara för dig som prenumerant. Du kan läsa mer om de förmåner du har som prenumerant här.

Prenumerera på Bicycling.


Ange mobilnummer för SMS-avisering för ev premie

 
* = Obligatorisk.

Bli medlem på bicycling.se samtidigt

Om du vill kan du fylla i önskat användarnamn och ett lösenord, så blir du registrerad medlem på sajten. Du kan då delta i diskussioner, läsa låst material etc

 
* = Obligatorisk.

Prenumerationserbjudandet gäller endast teckning av nya prenumeration i Sverige. Bor du utomlands och vill teckna prenumeration: Kontakta Flowy.

Mest lästa just nuFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!