Test: Syncros Matchbox Coupe Cage HP2.0 | Bicycling.se
Prylar / MTB

Test: Syncros Matchbox Coupe Cage HP2.0

23 jul 2018

När fickorna är fulla med annat

Matchbox Coupe Cage HP2.0 är ett flaskställ med integrerat 10 funktioners miniverkyg plus pump. Verktyget sitter väl fixerat utan att öka på storleken på flaskstället så värst, men är samtidigt väldigt lätt att få ut när man behöver det. Använder man flaskstället utan att ha i verktyget får man i botten en vass liten kant som har en tendens att agera som huggtänder på flaskan.

Funktionerna är Torx T10, T20, T25 och 2, 2.5, 3, 4 och 5mm insex samt platt- och stjärnskruvmejsel. Är detta det enda miniverkyg som får följa med på turen får man klara sig utan kedjebrytare, och det kan man nog leva med. Värre är det om man behöver en insexnyckel i storlek 6, en vanlig storlek på många genomgående axlar utan snabbkoppling.

Pumpen fungerar både för racer och bilventil, är liten men ändå i en hållbar konstruktion. Extra plus för att ventilhuvudet sitter på en liten utdragbar slang, det underlättar pumpandet avsevärt, särskilt när det krävs en del jobb för att få upp ett tryck med en sådan här liten pump.
Coupe cage är ett bra alternativ för den som inte vill ha allt i fickorna.

+ Kompakt och lätt.
- Ingen insex nr 6, eller 8

Pris: ca 500 kr

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttio med siffror i fältet här

Mest lästa just nuFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!