Artiklar inom Landsväg | Bicycling.se

Vinn startplats i Danmarks Gran Fondo

Tävlingar


Landsväg

Det klassiska Sverigeloppet som genomfördes första gången 1951 fick nypremiär förra året. I år bär det av igen, mellan den 27:e juli och 2:a augusti. Under sju dagar kommer cyklister att trampa totalt ca 190 mil genom hela Sverige.


Landsväg

Över 2 100 cyklister ansökte om en plats till 2018 års ŠKODA Cycling Team och nu har 15 starka och motiverade motionärer handplockats. Målet är att cykla Vätternrundan under 8 timmar.


Landsväg

Han har varit tränare åt Susanne Ljungskog, Emma Johanssons mästerskaps-mek och är en av Sveriges mest anlitade bikefit-specialister. Allra mest jobbar den frispråkiga göteborgaren som mekaniker i World Tour-laget Dimension Data. 


Landsväg

Två av sju priser på Parasportgalan 2018, som gick av stapeln i söndags, gick till aktiva och ledare inom cykelsporten.
Landsväg

UCI och Team SKY har bekräftat att den brittiske cyklisten Christopher Froome har visat positivt på en högre dos av astmamedicinen Salbutamol än tillåtet vid Vuelta a España den 7 September 2017.


Landsväg

Svenska Cykelförbundet slår för första gången på många år ihop alla mästerskapstävlingar i landsväg (linje och tempo) och skapar ett stort SM för alla tävlingsklasser – elit, junior, ungdom, master och paracykel - under en och samma vecka i slutet av juni.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev