Artiklar inom MTB | Bicycling.se

Nadine Kåmark plockade hem VM-silver i Trial

Tävlingar


MTB

Det blir ett stjärnspäckat startfält på Dunteberget i Motala den 6-8 oktober. Publiken kommer bland annat att få se slopestyle-proffsen Anton Thelander, Martin Söderström och världsmästaren Emil Johansson göra upp om SM-titeln.


MTB

FMB (freeride mountain bike) touren är över för den här gången. Bäst och yngst i klassen blev 18 åriga Trollhättebon Emil Johansson


MTB

Backflips, Superman, One-Handed Seatgrabs, Tsunami Backflips, Double-Frontflips, "The Best-Trick Contest" på Red Bull District Ride i Nuremberg bjöd på det mesta och det blev världens första 1440 på en MTB som tog hem showen.


Landsväg

Leif Karlsson har utsetts till ny Generalsekreterare för Svenska Cykelförbundet. Han är sedan 2016 medlem av Svenska Cykelförbundets styrelse och är för närvarande administrativ chef på Stockholm Universitet.
MTB

Ida Jansson, regerande juniormästarinna, kommer att delta på VM och försvara sin mästartitel i Cairns, Australien om drygt två veckor.


MTB

Det var Stenerhags tredje raka och fjärde seger totalt i loppet. För tidigare landsvägsproffset Jonas Ahlstrand var det första segern. För nionde året i rad avgjordes i dag Cykelvasan 90 mellan Sälen och Mora med 13 000 anmälda deltagare!


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev