Artiklar inom MTB | Bicycling.se

Canyons Spectral får en makeover

Enduro


Cykelkultur

Ska det vara många olika plagg, lager på lager, eller enstaka rejäla barriärer? Syntet- eller naturmaterial? Buff eller mössa? Vi frågar några av Sveriges bästa cyklister om deras säkraste tips mot kylan.


MTB

Heldämpat är coolt och nära på ett måste i utförsåkning. Men för normal stigcykling är det bättre att fostra barnen på en hardtail, tror och tycker vi.


MTB

Det blir ett stjärnspäckat startfält på Dunteberget i Motala den 6-8 oktober. Publiken kommer bland annat att få se slopestyle-proffsen Anton Thelander, Martin Söderström och världsmästaren Emil Johansson göra upp om SM-titeln.


MTB

FMB (freeride mountain bike) touren är över för den här gången. Bäst och yngst i klassen blev 18 åriga Trollhättebon Emil Johansson




MTB

Felix Beckeman, Uddevalla cykelklubb, tar sitt första VM-guld i 4X som avgjordes under fredagskvällen i italienska Val di Sole.


MTB

5-10 september avgörs VM i mountainbike i Cairns, Australien. Svenska landslaget åker dit med en trupp på fem cyklister med bland annat förra årets juniorvärldsmästare Ida Jansson som nu går upp och kör U23-klassen.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev