Artiklar inom MTB / Profiler | Bicycling.se

Min bästa helg: Emil Lindgren

Profiler


Cykelkultur

Marika är multisportaren med en världsmästartitel i Swimrun i bagaget. Men alla andra sporter till trots trivs hon allra bäst på två hjul, oavsett underlag. Mest gillar hon slingriga stigar, upp och ner, med rötter och lera. Hennes drömcykelhelg bjuder på flera discipliner.


Cykelkultur

Har du inte sett Jon Bokrantz, också kallad Jon Television, jaga pallplatser i enduro har du säkert sett några av hans filmalster. Jon är doktoranden som kombinerar sin stora passion för cykel med inspirerande filmer från hemmaarenorna i Göteborgskogarna.


MTB

Idag går Radiosportens Jerringpris 2016 in i nästa fas. Nu återstår åtta kandidater som tävlar om folkets pris, däribland Jenny Rissveds. Det är dags att rösta igen!


MTB

I skrivande stund är det mesta fortfarande oklart med min framtida karriär som yrkescyklist. Men en sak är åtminstone klart och det är att jag ska ge mig itu med åtminstone ett par etapplopp i mountainbike tillsammans med Calle Friberg nu på vårkanten i Spanien. Närmare bestämt Andalucia Bike Race!
MTB

Efter en tid av ovisshet har den svenska mästaren med världsranking ...


MTB

Emma Johansson och Emil Lindgren tog hem titeln Årets cyklist. Priset delades ut på Sweden Bike Expo idag av Svenska cykelförbundets huvudsponsor Postnord.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev