Artiklar inom MTB / Tävlingar | Bicycling.se

Emil Lindgren och Elisabeth Sveum vann Cykelvasan 90 2019

Cykelvasan


MTB

Du kan ha tränat i ett år, eller flera, och ändå kan det du gör sista veckan innan vasan stjälpa eller hjälpa dig på din väg mellan Sälen och Mora. Här är några av våra bästa tips inför veckan som kommer.


MTB

Det börjar dra ihop sig till en riktig kamp. Det är inte bara näst sista deltävlingen i Mitsubishi MTB Challenge som närmar sig utan det råkar också vara långlopps SM på en och samma gång. Och det på Finnmarksturen i Ludvika.


MTB

Mountainbike-SM har dragit igång och först var stafetterna för ungdom och seniorer.


MTB

Till helgen är det återigen premiär för långloppscupen och först ut av årets åtta deltävlingar är Billingeracet i Skövde
MTB

Michael Olsson, Team Serneke Allebike, och Hildegunn Gjertrud Hovdenak, Nesset CK, vann på lördagen den tionde upplagan av Cykelvasan. Båda cyklisterna avgjorde på upploppet med starka spurter.


MTB

Den 11 augusti arrangeras Sveriges största mountainbikelopp Cykelvasan för tionde gången. Ska du cykla för första gången eller har du bara lite fjärilar i magen inför loppet? Oroa dig inte. Här kommer Bicyclings bästa tips i sista stund för en lyckad Cykelvasa.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev