Artiklar inom MTB / Tävlingar | Bicycling.se

Fullt på Cykelvasan 90

Cykelvasan


MTB

Nadine Kåmark, 24 år, är nybliven silvermedaljör i trial vid VM i Chengdu, Kina.


MTB

Ida Jansson, regerande juniormästarinna, kommer att delta på VM och försvara sin mästartitel i Cairns, Australien om drygt två veckor.


MTB

Det var Stenerhags tredje raka och fjärde seger totalt i loppet. För tidigare landsvägsproffset Jonas Ahlstrand var det första segern. För nionde året i rad avgjordes i dag Cykelvasan 90 mellan Sälen och Mora med 13 000 anmälda deltagare!


MTB

I år arrangeras Cykelvasan för nionde året, och även i år blir det nytt anmälningsrekord. Till Cykelvasans lopp fredag-lördag den 11–12 augusti 2017 är hittills över 23 000 cyklister anmälda – och det går fortfarande att anmäla sig till fredagsloppen.
MTB

Den 12 augusti arrangeras Sveriges största mountainbikelopp Cykelvasan för nionde gången. Ska du cykla för första gången eller har du bara lite fjärilar i magen inför loppet? Oroa dig inte. Här kommer Bicyclings bästa tips i sista stund för en lyckad Cykelvasa.


MTB

Under lördagen 22 juli avgjorde svenska mästerskapen i XCO. Lägligt nog hade regn bytts ut mot strålande sol och underlaget bjöd in till snabb åkning.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev