Artiklar inom MTB / XC | Bicycling.se

Ny stigvänlig Top Fuel från Trek

XC


MTB

Total dominans av det svensk-schweiziska laget i Transalp, ett av världens mer prestigefyllda etapplopp.


MTB

Genom att aktivt jobba för ökad cykelturism i Åre ska omsättningen från just cyklingen öka med drygt 20 miljoner kronor till år 2025. Huvudsakligen genom att satsa på crosscountrycyklingen. Den 6 juli, sättes spaden i marken för Björnens nya xc-område.


MTB

Nu sjösätter vi ett helt nytt projekt i samarbete med Långloppscupen Mitsubishi MTB Challenge, där vi testar hur mycket cyklist man kan bli om man ägnar ett halvår åt just cykling. Välkommen Hanna Näslund. Och välkommen till Hanna, och hennes nya liv som cyklist


Cykelkultur

Han står mitt på stigen, en stor fet älg. Allt stannar upp och vi stirrar på varandra. Båda undrar nog vad den andra sysslar med. Jag med min cykel och han med sina blad i munnen. Lite förvånad blir jag allt, vi är trots allt bara några kilometer från centrala Göteborg.




MTB

Den nyblivna U23-världsmästaren Jenny Rissveds vann idag sin första världscuptävling som senior i cross country i schweiziska Lenzerheide. Hon är därmed den första svenskan att vinna en världscuptävling i XCO i seniorklassen.


MTB

Det blev ännu ett VM-guld i cross country till Sverige genom Jenny Rissveds. Efter Ida Janssons suveräna guldlopp i fredags gjorde Jenny Rissveds en fantastisk prestation i dagens XCO-lopp.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev