Artiklar inom Prylar | Bicycling.se

När allt hänger ihop

Prylar


Cykelkultur

Krönika: Ni har säkert tänkt på det här med pedaler och pedalfästen. Visst är det smått genialt att varje tillverkare har sitt alldeles eget system, som enbart passar till respektive tillverkares alldeles eget system?


Prylar

”Shred the Alps” – det betyder Shr-Alp som Scott kallar sina nya skor för aggressiv stigcykling.


Prylar

Är du en kvinnlig cyklist som har svårt att hitta cykelbyxor som inte får dig att känna dig som en stoppad korv? Du har svårt för smala resårer som skär djupt in i mjuk hud och får dig att se ut som en bit kassler i charkdisken?


Prylar

Engelska Restrap är en tillverkare som siktat in sig på den grupp cyklister som gärna spänner fast sin campingutrustning på cykeln och drar till skogs. Bar Bag Holster är en hållare tillverkad för att spänna fast en vattentät påse, så kallad drybag i styret.
Prylar

Italienska hjälmtillverkaren Kask har gett sig in i matchen om cykelglasögon genom att släppa Koo. Ett par glasögon som är tänkta att passa perfekt ihop med din hjälm från samma varumärke.


Prylar

När vi packar upp en Wahoo Kickr slås vi av att det är en robust pjäs. 21 kilo i strumplästen och ett mycket gediget metallintryck. Föredömligt enkel att montera med cykeln och ytterst stabilt och stadigt när allt är på plats. Den här kan du lätt träna spurter med. Kom ihåg att du kanske behöver göra en liten växeljustering, eftersom det inte är helt säkert att din drivlina lirar med den tillhörande kassetten.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev