Artiklar inom Prylar | Bicycling.se

Vinn en Thule VeloCompact 3

Prylar


Prylar

Krönika: Året är 2013, och jag har med stor entusiasm införskaffat min första mountainbike. En begagnad 26-tums Specialized Epic Comp med aluminiumram. En full(blods)dämpad vit springare.


Prylar

Att cykla ensam i skogen har sina risker – själv märker jag att jag cyklar försiktigare än när jag har sällskap, tar färre risker och hellre leder cykeln över ett riktigt knöligt stenparti i, säg Hellas, än chansar och ”hoppas på det bästa”.


Prylar

Holländska Spanninga är inga gröngölingar i lampsammanhang utan firade nyss inte mindre än 100 bast. Det började med billampor och snart insåg man att det här med cykling var snäppet trevligare och började strax före andra världskriget göra även cykellysen.


Prylar

Danska Gripgrab är väl kanske främst kända för att vara bra på att hålla våra händer, fötter och huvuden torra och varma under vintern, eller kanske lagom svala under sommaren. Nu har man även lanserat sina första underställ.
Prylar

Trek och Bontrager presenterar nu den helt nya hjälmtekniken WaveCel som har visat sig vara upp till 48 gånger effektivare än standardfrigolit på att förhindra hjärnskakning vid vanliga cykelolyckor.


Prylar

100 respektive 150 gram, så lite väger Specializeds nya lättviktsmonster till sko - S-Works Exos


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev