Fira Cykelns dag hos din lokala handlare | Bicycling.se
Cykelkultur

Fira Cykelns dag hos din lokala handlare

5 maj 2013

Den 11 maj firar cykelbranschen Cykelns dag. Träffa lokala cykelprofiler, titta på årets cykelnyheter och ät en korv!

Den 11 maj firar cykelbranschen Cykelns dag. Det här är ett tillfälle då du kan kika på de senaste cyklarna och tillbehören hos din lokala cykelhandlare, samt ställa frågor till kunnigt fackfolk.

Det senaste decenniets folkhemsexplosion kring hälsa, friskvård och sportande har skänkt cykeln som transportverktyg, och cyklingen som motionsform, en rejäl skjuts uppåt på både popularitetsstegen och trendbarometern.  Den svenska cykelbranschen har tagit fasta på detta då de sedan några år tillbaka arrangerar Cykelns dag.

Projektledaren för Cykelns dag Joakim Stenberg förklarar:

 – I cykelfackhandeln finns massor av kunskap som man gärna delar med sig av till den växande skaran cykelintresserad allmänhet. Det är också ett bra sätt att visa var man köper riktiga kvalitetscyklar av kunniga fackmän.

Stenberg berättar vidare att den 11 maj blir en dag till cykelns ära, och ett naturligt startskott för våren. Målsättningen är att etablera dagen som den naturliga starten för cykelsäsongen varje år.

Bicycling ger Cykelns dag två tummar upp och hoppas på att ni promenerar ned till er cykelhandlare lördagen den 11 maj för att kika, klämma och känna på säsongens cyklar och accessoarer.

www.cykelnsdag.se

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttiofyra med siffror i fältet härFölj oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!