Artiklar inom Tidningen | Bicycling.se

Nytt nummer av Bicycling!

Tidningen


Tidningen

Vi har ställt frågan om vad det är som driver sverigemästaren Emil Lindgren och grävt ner oss i nästa års cykeltrender. Vi har besökt BMC nere i Schweiz, cykelhuset Ohboy i Malmö och tagit tempen på Gran Fondo New York.


Tidningen

I höstens första nummer tar vi med er på svängfest på Madeira, testar fem väldigt olika typer av cyklar, tar tempen på VM som strax går av stapeln i vårt kära grannland och massa mycket mer.


Tidningen

LEDARKRÖNIKA. Eddie Merckx. Så stod det på vårt maj-omslag 2013. Att världshistoriens största cykellegendar hade fått sitt namn felstavat var mitt fel.


Tidningen

Hur platt är egentligen Danmark funderade vi på, tog oss an våra fördomar och blev överraskade. Vi har tagit pulsen på författaren Lena Anderssons relation till cykling. Då månaden går i gult har vi självklart kikat lite extra på årets upplaga av Tour de France och Niclas Sjögren gör ett återbesök på Haute Route. I nummer sju öser vi dessutom på med extra mycket tester av både cyklar och prylar
Tidningen

Strax landar ett purfärskt nummer av Bicycling hos er som prenumererar. Vi har satt tänderna i äventyrshojjen Sequoia. Träffat Tobias Ludvigsson, den enda svenska cyklisten i herrarnas world tour. Snackat med Emma Johansson vad hon gör en drömhelg nu när hon hoppat av touren. Själva har vi varit nere och cyklat i Verbier. För er som inte prenumererar så landar hela härligheten i butik den 4 april


Tidningen

Strax landar ett nytt finfint nummer av Bicycling hos er som prenumererar och snart pryder det även i butikshyllorna. Den här gången har vi lerat ner oss på VM i cykelcross, snackat drömhelg med Roberto Vacchi, börjat baka vår nya bloggare Hanna Näslund och haft ett väldigt inspirerande samtal med Shahrzad Kiavash, världen kanske enda dubbelamputerade triatlet.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev