Artiklar inom Träning | Bicycling.se

Så maxar du tiden inne - del 2

Träning


Träning

Av någon outgrundlig anledning har många fått för sig att trainer är utrikiska för ”tråkigt”. Den här typen av fake news underminerar den tillfredsställelse och träningseffekt som väl genomförd stationär cykelträning inomhus kan ge.


Träning

En ny studie från GIH baserad på en unik databas med över 350 000 män och kvinnor visar en kraftig nedgång av maximal syreupptagningsförmåga, det vill säga kondition, mellan åren 1995 och 2017.


Träning

Skippa långa och lugna rundor som bara får dig att frysa – satsa istället på korta, intensiva och effektiva träningspass i vinter.


Träning

Vilka muskler är det som samverkar i trampandet, och vad kan du göra för att de ska bli ännu effektivare? Tillsammans med Bicyclings naprapat och bike-fit-expert Marcus Lofjord grottar vi ner oss i hamstrings – en av dina viktigaste cykelmuskler.
Träning

Har det kört ihop sig lite, men du vill verkligen ändå hinna med ett träningspass? Här får du tre snabba pass som gör jobbet på bara 40 minuter!


Träning

Tiden från att högsäsongen övergår till mörker och kyla kan lätt bli en fas där cyklandet mest blir ångestladdat. Men även om tävlandet börjar nå sitt slut och de viktiga matcherna är över, så är hösten en mycket viktig stund där du lägger grunden för kommande år.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev