Artiklar inom Träning | Bicycling.se

Yoga dig i cykelform med 3 enkla övningar

Träning


Träning

Det behöver inte bara vara styrketräning – kolla in de här sex uppläggen som definitivt kommer göra din höst både roligare och dig starkare!


Träning

Knän är bäst när de fungerar så effektivt att vi knappast märker dem. Men om ett knä börjar krångla kan hela din värld vändas upp och ner. Här är 7 bra grejer att veta om knäproblem och hur de kan förebyggas.


Träning

Ja, vilken tramphastighet eller kadens är den bästa? Vi ger dig några råd.


Träning

Alla kan starta hårt och snabbt på ett långlopp som Cykelvasan, en riktigt lång träningsrunda på landsvägshojen eller Vätternrundan. Men att avsluta starkt kräver lite färdigheter och smarthet. Så här håller du hela vägen – utan att bonka.
Träning

Under Cykelmässan i Göteborg till helgen kan du kostnadsfritt testa din kondition (VO2-max) hos Aktivitus som finns i Garmins monter (C02:40).


Träning

Känner du ibland att du tränar och tränar och tränar, men att det inte händer något? Eller inte så mycket som du vill? En cyklist är inte den andre lik, eftersom vi är bra på olika saker. Vägen till mer effektiva träningspass är att träna på vad som är rätt för just dig.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev