Artiklar inom Träning | Bicycling.se

3 explosiva pass som ger dig mer krut i benen!

Träning


Träning

Tiden från att högsäsongen övergår till mörker och kyla kan lätt bli en fas där cyklandet mest blir ångestladdat. Men även om tävlandet börjar nå sitt slut och de viktiga matcherna är över, så är hösten en mycket viktig stund där du lägger grunden för kommande år.


Träning

Eller nja, kanske inte om du är förkyld, då ska du träna med försiktighet eller inte alls. Men om du nu inte är förkyld, varför rinner det då ibland ur näsan när du cyklar?


Träning

Att Viagra gör att blodkärlen slappnar av, ökar blodflödet och därmed också leder till ökat syreupptag ledde till rubriker 2006.


Träning

Knakar dina knän när du går upp för trappor? Låter det som när man trampar på ett gäng glasskärvor, men du har inte ont när du cyklar?
Träning

Ljuset och värmen är äntligen på ingång. Kan vi kasta gymkortet nu? Nja, säger träningsexperten Fredrik Ericsson. Här är sista delen i vårt styrkeprogram för cyklister.


Träning

Har du följt vårt program från början har du lyft skrot sedan i höstas och tränat med tunga vikter sedan runt årsskiftet. Det tar dock ungefär 10 veckor att få full effekt av den maximala styrketräningen, så det är även fortsättningsvis tunga vikter och få repetitioner som gäller.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev