Artiklar inom Träning | Bicycling.se

Så reagerar kroppen när du tränar i kyla

Träning


Träning

Eller nja, kanske inte om du är förkyld, då ska du träna med försiktighet eller inte alls. Men om du nu inte är förkyld, varför rinner det då ibland ur näsan när du cyklar?


Träning

Att Viagra gör att blodkärlen slappnar av, ökar blodflödet och därmed också leder till ökat syreupptag ledde till rubriker 2006.


Träning

Knakar dina knän när du går upp för trappor? Låter det som när man trampar på ett gäng glasskärvor, men du har inte ont när du cyklar?


Träning

Nu är det mindre än två månader kvar till rundan runt sjön vilket gör att du som satsar på Vätternrundan bör bli alltmer specifik i din träning.
Träning

Har du följt vårt program från början har du lyft skrot sedan i höstas och tränat med tunga vikter sedan runt årsskiftet. Det tar dock ungefär 10 veckor att få full effekt av den maximala styrketräningen, så det är även fortsättningsvis tunga vikter och få repetitioner som gäller.


Träning

I förra delen av styrkeprogrammet gick vi över till att träna styrka med tunga vikter, efter att först ha genomfört en förberedande period. Här i tredje delen blir det inga stora förändringar – nu ska du bara finjustera det du redan har påbörjat.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev