Artiklar inom Träning | Bicycling.se

Så håller du hela vägen i mål

Kost och näringslära


Träning

Under Cykelmässan i Göteborg till helgen kan du kostnadsfritt testa din kondition (VO2-max) hos Aktivitus som finns i Garmins monter (C02:40).


Träning

Känner du ibland att du tränar och tränar och tränar, men att det inte händer något? Eller inte så mycket som du vill? En cyklist är inte den andre lik, eftersom vi är bra på olika saker. Vägen till mer effektiva träningspass är att träna på vad som är rätt för just dig.


Träning

Att träna inne i värmen och bli ordentligt varm och svettig är något vi oftast avråder från, men det finns faktiskt fördelar även med att bli riktigt varm.


Träning

Del två av vår miniserie om stationär cykelträning avhandlar övningar och metoder lämpliga för andra halvan av vinterns inomhuscykling.
Träning

Av någon outgrundlig anledning har många fått för sig att trainer är utrikiska för ”tråkigt”. Den här typen av fake news underminerar den tillfredsställelse och träningseffekt som väl genomförd stationär cykelträning inomhus kan ge.


Träning

En ny studie från GIH baserad på en unik databas med över 350 000 män och kvinnor visar en kraftig nedgång av maximal syreupptagningsförmåga, det vill säga kondition, mellan åren 1995 och 2017.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev