Om att hitta vad som krävs - Lidingöloppet 2019 - Kristina | Bicycling.se

Kristina Larsson


Mitt namn är Kristina Larsson, 44 år och boende utanför Kävlinge/Lund i Skåne.Gift med Hans-Petter och tillsammans har vi Felix 19 år och Sandra 16 år. Började med racer när jag gjorde halvklassikern men fann efter det inte riktigt den cyklingen tillräckligt kul och utmanande. Provade MTB och fick känna ÄKTA cykelglädje. Alla sinnena fick verkligen fart. Doften av skog, backarna, hjärtslagen, de snabba svängarna, stengärden, rötter, läskigt, yes klarade det, är ingen elit men kung i min värld ett slag. Är envis, sticker iväg själv, vurpar ibland, skrattar, älskar min hoj. Cyklade Vasan ganska orutinerad för några år sedan så Lidingöloppets 63 km är en bra utmaning. Kristina

Om att hitta vad som krävs

20 jan 2019
av: Kristina Larsson

 

Det är mörkt, kallt och blåsigt i veckorna. Kollegor gnäller över vädrets makter. Själv slår jag dövörat till och funderar över om det är för blött eller ännu värre, för halt för att cykla ute. Alltså typiskt januariväder i Skåne.

Hur bibehåller jag då motivation till att träna årets dystra men viktiga månader? Jo med variation!! Det går i alla fall denna tös igång på. Varje år kryper jag in till gymmet några få månader och svettas. Har bytt gym de senaste tre åren och dessförinnan var det badhushäng. Går på pass och provar gärna nytt. Kroppen och flåset hålls igång.

Jag är ingen solskenscyklist och springer gör jag året om och då allra helst i skogen. Jag älskar verkligen skogen och tillbringar mycket tid just där. Cyklar på olika platser, med olika upplägg och med olika konstellationer. Det finns inga tillfällen jag inte ser framemot och energin jag får är obetalbar.

Har nu inhandlat en trainer för att kunna vänja...kroppsdelar för antal cyklande timmar i sträck. Ska alltså sitta på min racer hemma. Smidigt minst sagt! Trampa, dra, trampa och dra. Tråkigt? Absolut inte med David Batra på tvn.

Summerar de senaste veckornas träning med stor tumme upp. Blivit en del cykling men också styrka och löpning. Har cyklat i skogen men längtar efter de liiite tuffare spåren så jag får lite mer grepp om var jag är på skalan fysiskt. De 63 km den 4 maj närmar sig. Likaså alla backar jag ska bemästra...

Scottkläderna anlände både snygga OCH satt riktigt bra. Så tacksam!

Ut och njut så hörs vi snart igen

Kategorier:
Cykelkultur MTB Träning 

Gilla artikeln

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugosex med siffror i fältet här
Följ oss

@bicyclingswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!